Annesed Meleks sızdırma yapmıyor ama sezeryan ise zor oluyor çünkü onu giymek için altınıza komple çıkarmanız gerekiyor buda dikislerle biraz zor
SncrMerve Annesed bende bu konuyu çok merak ediyorum eğilip kalkıp nasıl giyecez ilk günler o dependi . Bende aldım ama düşünüyorum yAni nasıl olacak diye
Annesed SncrMerve çıkarırken yirtiyorsun yanlardan kolay ama giymek ilk günler çok can yakıyo ilk doğumda giymistim ama ikincide almadım
SncrMerve Annesed bende ilkte almadım ikinci de aldım herkes çok iyi çok iyi diyince denemek istedim. Bakalım çok canımı acıtırsa giymem ilk günler
Mom726272 Meleks 2 ay önce e bebekten almıştım ben 35 lira civarıydı imdirimdeydi al mutlaka 2 doğum yaptım ilkim normal 2. Sezeryan oldu ikisinde de rahat oldu
_sena_ Ben normal doğum yaptım kullandım çok rahat ettim sezeryan da zor olabilir belki tek giyip çıkarmak
Morvy Canankmrc yeter ayriyeten birde şu kalın pedlerden alın ben dependin içine takmıştım sonra kanamam azaldı sadece o pedi taktım
Annesed Meleks ikinci dogumumda hastanede hemşireler kendiwi hazırlayıp veriyordu gazlı bezi katlayıp arasına pamuk koyup tekrar gazlı bezle saŕıyorlardı hem yumuşacık yok gibi hemde sizdirmiyordu