Dilekcnkn Mervemuhammed Amin cümlemiz inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza.🤲🏻🤲🏻
Tugbaa2937 Dilekcnkn Allah hayırlı etsin. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Senden benden 3.cu oglus geliyor. Paşalar çoğalıyor darısı başımıza insaAllah Rabbim kolaylaştırsin. 🌹
Dilekcnkn H_myra1 Amin canım cümlemize inşallah.Cuma günü gittim ama açılma falan yoktu sancıda yok.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. 🤲🏻🤲🏻
Alya2733 Dilekcnkn kız sonunda doguruyor sun ha allahım tez kurtarsın kucagına almayı nasip etsin canım
Dilekcnkn Alya2733 Eveet çok heyecanlıyım 😂😂Aminn canım cümlemize inşallah rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah .🤲🏻
seval08 Dilekcnkn Hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın inşallah 🤲😊
Dilekcnkn Alya2733 Ayy hiç sormaa yaaa baya heyecanlıyım uykusuz geceler beni beklerken bu gece heyecandan yatamıyorum 😂😂
Duygu_52 eliffkrts Benimde fitille başlattılar canım doğumumu (40+3)açılma olmadı sezeryan doğum yaptım 😊yani olmayada biliyor açılma