Minikbebelak Nasıl besleniyorsunuz, neler yemiyor neler yiyorsunuz. Arada bir çikolata yiyor musunuz 😵💫😵💫😂
Nemusto Minikbebelak bu ben🙁 açlık yüksek tokluk normal şeker takibi yapıyorum 3 gündür yeni öğrendim😢 çikolatayı geçtim meyve bile yemiyorum
erseerse Minikbebelak benimde öyle açlık 84 86civarı tokluk da sıkıntı yok. Ama sürekli bişeyler yediğim için düşük çıkmadığını düşünüyorum ağzım hiç boş durmuyor
Pambix Minikbebelak Benim öyleydi gebelik öncesi ve gebeliğin başlarında. Akşam uatmadan hep küçük kase yoğurt yada çay bardağı kadar laktozsuz süt içtim tarçınlı..dikkatte ettim çok şükür düzene girdi
Minikbebelak Nemusto size doktorunuz ne dedi arada çikolata vs yiyormusunuz ben bugün yedim vicdan azabı çekiyorum dünde kurabiye yemiştim 😔
papatya56 Benımde açlık iki kere kan verdım 98 108 çıktı dahileyeye gittim kan verdim salı günü çıkcak tahlilim
Nemusto Minikbebelak 3 gün oldu ben başlayalı dahiliyeci söyledi diyetisyen listem yok.. galiba yediklerim az geldiği için üç gündür tansiyonum oynuyor 🙁 çikolata kurabiyeyi bırakın açım bayagı şuan
aslann_annesi Minikbebelak merhaba benim de açlık 93 çıktı ve doktorum diyet önerdi bebeğimin suyunun fazla olduğunu söyledi ben de tedirginim acaba normal değerler kaç olmalı
Pambix Minikbebelak Bu gebeligimde suyum fazla malesef bakalım yarın doğumum var kısmetse inşallah sağlıkla doğar yavrum 😊Kacamak yaptım tabi yaz meyvelerine karşı duramadim azıcık 😁
Minikbebelak aslann_annesi merhaba benim doktorum sınır 92 dedi seninki sınıra yakın ama hafta ilerledikçe şeker artıyormuş o yüzden diyet önerdi bence