Beni burda bilenler bilir her allahın günü post açanlardandım 😂 neyse konumuza döneyim hikayeme 🤲🏻🥲 40+2 de doktor kontrolüm vardı bir gece önce regl kanaması gibi kanamam oldu ve adet sancısı gibi ağrım vardı sabaha kadar bende sancı buysa doğururum ben diyordum saf gibi 🥲 neyse sabah oldu hastaneye gittim tabi çantam vs hiçbir şey yok eminim doğurmicam diye 😂 kontrole girdim doktorum bebeğin suyu bulanmış ve kordon dolanmış dedi yatışını yapalım dediği an ben başladım ağlamaya niye ağlıyosun falan diye soruyor doktorum normal istemiyormuydun bende evet ama kızım içimde kalsın ben onu doğurmicam beraber büyüyelim falan diyorum neyse beni baya bi sakinleştirdi 😊 bende eve gitmem lazım diyorum git ama hemen gel dedi doktorum tamam deyip çıktım eltime kahvaltıya gittim tabi tir tir titriyorum eşim bnden heyecanlı kahvaltımızı yaptık eve geçtik annemi aradım bize geldi duş aldım makyaj yaptım çantamı kapattım falan evden çıktık yatışım yapıldı annemi yanıma aldılar suni verildi başta iyi hoş squatlar falan tabi ilk nstde sancım hiç yoktu ve açılmam 3 cmdi hastaneye gelince o kanama ile açılmam olmuş. Suni sancıya dayanıyorum böyle devam ederse yaparım diyorum ilk 4 saat bunu dedim hep açılmama baktılar açılmam yok doktorumda sabaha kadar bekleriz diyor tamam diyorum 5 saatten sonra sancım 5 dakikada bire düştü hastanede çığlıklarım allahtan doğumhanede benden başka hasta yoktu. 5 saat daha o 5 dakikada bir gelen sancıyı çektim arada nstye bağlıyorlar orda yatakları yumrukluyorum bir cm açılmam olsa epidural vurdurcam neyse tam tamına 10 saat suni sancı çektim ve açılmam 0. Kayınvalidem emekli ebe hamilelik boyunca hep beni kötü etkiledi sezeryan doğum yapanların yarısı sakattır ona göre bir yerinin kesilmesi sakatlıktı heralde kv hep annemi arıyor ne yaptınız vs diye sonra neyse hastaneye geldi benim halimi görünce kız ölüyor alın sezeryana dediler son anlarımı hatırlamıyorum bayılmışım gözümü açtığımda birinin elini tutuyordum hasta bakıcıymış beni ameliyata götürüyordu abla sakin ol korkma diyor bana neyse aldılar beni masaya o acıyla iğneyi bile hissetmedim ben ameliyat sırasında sadece biraz midem bulandı sonra bir ağlama sesi kızım geldi🤲🏻❤️ sonra odaya alındım neyse bir geceden sonra kızımda emme refleksi yok dediler emmiyor çünkü ne emzik ne şırınga ne memem ne biberon doktor odaya geldi ve onu aldılar benden hastanedeyken çok ağlamadım ama taburcu olduktan sonra her süt sağdığımda ağladım her dakika ağladım annem yanımda doğum yapmışım kzım yok rabbim kimseye yaşatmasın 2 günden sonra gelin emzirin dediler gittim ağrım o kadar varki ama umrumda değil kızımdan başka her gün 6 defa gittim emzirmeye emmedi her yoğun bakımdan çıkınca eşim gözlerime bakıyordu ben hüngür hüngür yine emmedi diyorum. Neyse bir kaç gün sonra biberondan emmeyi öğrendi sonra bir defa göğsümü emdi doktoruma yalvardım eve götüreyim bir gün sadece deneyeyim diye tamam dedi götürdük eve geldik kızım emmeye başladı dünyanın en güzel şeyi bebeğimin sağlıklı olması 🤲🏻🧿😍 şuan her şey yolunda emiyor 9 günlük olduk çok şükür rabbim herkese nasip etsin biraz uzun oldu 💕