Ayse254 Bu her zaman olmuyor ama genelde oluyor 14 haftalık hamileyim hapşurunca bazen dayanılmaz bi sancı saplanıyor ama birkaç saniye içinde geçiyor anlık bıçak saplanması gibi bir şey 🙄 başına gelen var mı bu olumsuz bir şeye işaret olur mu 🤷🏻♀️
Gizgizgiz Ayse254 bende de çok oluyor rahim gergin büyümeye başladığı için ondan hapsurup öksürürken bacaklarını karnına çek
Miniklimonum Ayse254 ay evet ya bende de oluyor sürekli olmuyor ama bazen gerçekten bıçak saplanıyor sanki normalde böyle yan yatıp bacaklarımı çekip derin nefesle hapşırıyorum ama bazen ayakta yakalıyor üç beş saniye de bir kramp giriyor feci ama kısa süreli batmaların zararı yok diye duydum bebeği etkilemezmiş uzun sürer geçmezse sıkıntı var ama üç dört saniye sürüyor geçiyor ama o üç dört saniye mübarek bıçaklıyorlar sanki 😃😃
Polenpolen52 Ayse254 hapsururken, oturarak yada ayaga kalk uzanıyorsan, uzanırken hapsurunca bende de oluyor😀
Ayse254 Miniklimonum ay kesinlikle öyle hiç beklemediğim anlarda yakalıyor bi de biraz fazla üşüyen biriyim sürekli bi hapşurma hali 😅 neyse ki hemen geçen bir şey yoksa korkardım
Ayse254 Sevgiliiiii ay namaz kılarken oluyor bazen anlık geliyor savunmasız kalıyorum ama nasıl bi acı 😩
begonvilko Bende de oluyordu, meğer kendimi istemsiz kasıyormuşum. Şimdi hapşırık geldiğinde kasmamaya özen gösteriyorum, kasılmıyor.
Ozlemergnulku-87 Bende de o haftalar da oluyordu rahim büyümesinden kasılma oluyormuş. Doktora sordum o tür şeyler çocuğa zararı olmaz normal dedi. Ben kasılma olduğunda olan yeri masaj yapıyorum elimle sakinleşmek için. Onun tıpta bir adı var İnternete arayabilirsin. İçeriğini okuyunca rahatlarsın.
Tubaaa22 Ayse254 aynı şey ne yazık ki bende de var ama ben hep karnımı düşünerek hapşırıyorum istemsizce ve kasıyorum kendimi haliyle sonra aynen dediğiniz gibi bıçak saplanır gibi oluyo bacaklarımı hafif karnıma doğru çekersem olmuyo bişey ayakta yakalanırsam hemen oturup hafif hafif masaj yapıyorum