Caglaluna Merhaba kızlar 🥰 ben 24. Haftadayım ama bebiş halâ kasıklara yakın bir yerlere vuruyor. Siz de durumlar nedir 🥰
Sakinem212 Caglaluna benimde öyle aynı haftadayoz bu haftalarda aşağıya vuruyor sürekli sıkışıyorum tuvalete zor yetişiyorum inanki 30 dan sonra yukarı çıkıyorlar bu sefer mide pelt anne olmak hiç kolay değil.
MerveNur- Caglaluna sadece kasıkta mı? Benim kasığa da vuruyor hatta direk tuvaletim geliyor öyle yapınca 😂 ama yukarılara yanlara her yere vuruyor
rengarenkduduv Benim çok nadir kasık tarafında oluyor geneli hatta hep göbekte. En çok da göbek deliğimin oraya çalışıyor..
Caglaluna rengarenkduduv yaaa benim neden kasıklara vuruyo anormal bi durum mu acaba. İlk hareketleri de hep kasıklardaydı
Hamisse Caglaluna Yoo benim gebeliğimde bi sorun yoktu haftaya doğum yapıcam nasipse içinizi ferah tutun😌
rengarenkduduv Caglaluna Herkesin ki farklı olabilir hemen telaşa kapılmayın zaten bir problem görseydi doktorunuz uyarır sizi.
Caglaluna rengarenkduduv evet detaylı ultrasonda da bi sorun çıkmadı çok şükür gereksiz pimpiriklendim galiba 🥰
Caglaluna Sakinem212 ah ben de aynıyım çok sık tuvalete gidiyorum evet dediğiniz gibi alta doğru da vuruyor ve istikamet doğruuu tuvalet 😩😂