seda0716 benim kizim suan 28 haftalik tam ultursondada 29+3 cıktı dün aslında biraz tedirginim bir sorun yok dedi güzel gelişimi dedi ama genede aklıma takıldı sizin de böylemi vede bebişleriniz kaç gr veya kg
iremcannn1907 seda0716 benim de öyle canım korkulacak bişey yok bunda ☺️ 27. Haftada 1350 gramdık biz
Emleyla 27 haftaligim kızlar vajina bıçak saplanmasi gibi ağrı oluyor özellikle bebek aşağı tekme atınca zonklma bıçak saplanmasi gibi korkuyorum
Fundabshn Bizde 29+3 olduk dün doktora gittik tam 1.500 kilo 37 cm boyundaymış miniğimiz hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻😊🥰
gulsenimu Gamzeparlak1 şekeriniz var mi acaba doktorunuz bisey dedi mi?, benimde 1 hafta onden gidiyo bebek kilosuysa 28 de 1400 gr di. sekerimi surekli ölçüyorum degerlerim yuksek degil ama doktorum diyete cok dikkat et diyor Gamzeparlak1
seda0716 Ayseela7 bundan 4 gün önce 27+6 diydim 1310 du birdahaki gittiğimde ne kadar oldu paylasicam
Semaberay gulsenimu Benimde yok şekerim doktorum banada diyet verdi aynı haftada aynı kiloda bebislerimiz🌺
Gamzeparlak1 gulsenimu Seker yüklemesi yaptirdim gayet normal çıktı,gebelik şekerin yok..31. haftada da 2.045 Gr çıktı,10 gün ileriden gidiyor dedi doktor.