Busraa97 Arkadaşlar merhaba.27 haftalık hamileyim.Göğsümde bi takım degisiklikler var.Hamileyim diye umursamadim hic.Ama internette meme kanseriyle alakali yazilr gordum okudum .Soylemesi ayip sivilcemsi böyle kabuk bağlayan ufak yara elime geliyor ama.Cok korkuyorum.Bilen yaşayan var mi aramizda ? 😓😭 Meme kanseri belirtileri ne nasıl anlaşılır hangi bölüme gitmeliyim 😟
cimennbayann Busraa97 kadın doğumevine gideceksin canım Hemen telaşa kapılma belki et ben türü birşeydir
Aycha Busraa97 Merhaba, Umarım basit bir durumdur ama muayene olmakta fayda var. Genel cerrahi bölümüne gidin, eğer meme ile ilgili bir durum yok derlerse cildiye uzmanına da danışın.
MbsN Benim cok cok onceden beri var yani 3 sene olmustur tenemin tam yaninda sivilcemsi onu Ben hep skiyorum icinden beyaz birsey cikiyor ikinci kucuk tene gibi duruyor ama anneme demistim sivilce bu dedi 😅 Ama 3 senedir gitmedi hala var arada skyorum 🤷🏻♀️ Doktorada gitmedim sahsen kanser diye dusunmedim hic Tene dedigim memenin ucu bizim burda tene dedikleri icin baska sekilde nasil dicemi bilemedim 🙄 Bebekleri emzirdigimiz bolum Oluyor 🤷🏻♀️