raziye_ Naazli ben bi önceki kontrol ümde Antalya daydım ondan öncekinde burdaydım Davraz a gittim ama hiç beğenmedim bu sefer de şehir hastanesi ne gidicem Çarşamba günü
Tugbamete Ufuk doğma büyüme İzmirliyim doğma büyüme İzmirliyle evlendim ve İzmirde yaşıyorum bir oğlum var 33 aylık birde kızım oluyor 25 haftalık 🥰
SerraveAnnesii Doğma büyüme Bursalıyım🌸 Çanakkale’ye gelin geldim Çanakkale’de yaşıyorum😊 Bugün 18+4 olduk🧿
Beyzabeser Ensarefe merhaba ben de ankaradayim devlet dusunurseniz en cok onerilen sehir hastanesi ayni ozel gibi temiz ve tek kisilikmis cogu odalar herkes cok rahat etmis arkadasimda orada yapti. ben de koru da duygu hanima devam ediyorum tavsiye ederim 🌸
Syda01 Ufuk Adanalıyım Adana da yaşıyorum 28+4 haftalık olduk oglusumla kıpır kıpır geliyorum der gibi masallah cok hareketli 😊
Kivircikk Ufuk Aslen Mardinliyim ama doğma büyüme adanada yaşıyordum. İstanbul geliniyim 31+1 haftaligiz🤲🤰🏻💙
yeniklasor mltmsytgncr Merhaba bizde bugün 8+3 uz ve Manisa’da yaşıyorum ne güzel tevafuk ☺️ hangi doktora gozukuyosunuz acaba ☺️
Nursahyalinpenbe Afyon’luyum Diyarbakır geliniyim eşimin görevinden dolayı Kars’ta yaşıyoruz 😊 26 haftalık olduk şükür 🥰