Zehrakutay2018 Berhan suan bebeğim ters mis ilk doğumum normaldi bakalim ayın 27 sinde randevum varbbakalim döner inşallah
MeyraRana 61seda güzel yer oralar maçkada çok güzel ama ulaşım sıkıntılı akşam 8 den sonra dolmuş otobüs olmuyor
H_myra1 Ufuk Diyarbakırlıyım istanbulda yaşıyorum 32+1 haftalık olduk artık dayanamıyorum iyice piskolojim bozuldu mide bulantısı kusma bel agrısı 3.gebeligim bir an önce zaman su gibi aksın dogum zamanım gelsin istiyorum
Mltm198 Ulviasah 3. Hamileliğim tabi ilkmiş gibi heyecanlıyım covit testim pozitif çıkmıştı bir hafta önce bugün bir daha test oldum bakalım doktorum yarın sezeryana alacak 39 hafta bitti benim
H_myra1 Ufuk sanırım öyle 32 olana kadar 1 ay geçti sanki 32 oldum şimdi 33 iple çekiyorum hayırlısıyla gelsinler inşallah
Gulistan1705 mltmsytgncr ömer dundara gidiyorum kızımda da ona gitmiştim çok memnunum fakat bu sefer ikiz gebelik olduğu için arada perinatologla da görüşeceğiz çünkü riskli gebelik malesef
Minnosanne06 Aslen yozgatliyiz doğma büyüme mersinliyim. Şimdi ikamet Ankara:) 37+1 olduk kızımla:) 20 günümüz kaldi