Mltm198 Ulviasah 3. Hamileliğim tabi ilkmiş gibi heyecanlıyım covit testim pozitif çıkmıştı bir hafta önce bugün bir daha test oldum bakalım doktorum yarın sezeryana alacak 39 hafta bitti benim
Gizematicii Balıkesirliyim ilk gebeligim 17+2 deyiz bizde inşallah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin Allah hepimize❤️🌼
Minmin Merhaba ben de pazar günü öğrendim gebeliği 19,80 çıktı değeri ağustosta kimyasal gebelik yaşamıştım inşallah bu sefer güzelce ilerler 🥺 Bu arada Balıkesir’liyim ama Isparta’da yaşıyorum 🌸
Gamzebeybun Ufuk Ali Baran’ım 23 Haftalık. Aslen Kars’lıyım İstanbul’da büyüdüm. Kocaeli Başiskele’de yaşıyorum 😊 Eşim de Bitlis’li
Acm06 SncrMerve Etimesgutdayım şehir hastanesine gidiyorum Mardin’den geldim ailemin yanına Ankara’da doğum yapmak istedim
Strong_mother01 Hayal2121 doktorum sadece ortanca oğlumda istedi bu gebeliğimde istemedi nedenini hiç sormadım 1 saat öncesinde aç gidilmesi gerekiyor kan veriyorsunuz daha sonra plastik bardak da 1 yemek kaşığı kadar pudra şekeri tarzında bir toz var onu eritip içiyorsunuz daha sonra tekrar kan veriyorsunuz Sonuçlar çıkınca sekreter arıyor sizi 🤗🤗🤗🤗
Hifaefraimm Ufuk subhanallah zaman ne çabuk geçiyo ömür bitiyo 16+5 oldum bu zmn insanlara neler katıyo ve hamilelik insana cok şey katıyo dünya haline aldanıp herieyi unutup zamanımızı boşa harcıyoruz