Ferhanfunda Aslen Ankaralıyım eşim sivaslı☺️ 6 yıldır Amerika’da yaşıyoruz. Ve 3. Bebişi bekliyoruz hayırlısıyla🥰
Hticek burcuruli merhabalar, ben de doğma büyüme İstanbul’daydim ama evlenince Darıca gebzeye geldim. Buralarda iyi bı kadın dogumcu nerede var acaba? Hiç bilmiyorum da buraları
burcuruli Hticek yani canım ben medical parkta mine kabakaş ve ümmügülsüm kuyucuya gitmiştim ikisinden de memnun kalmayınca baya araştırarak yüzyıl hastanesinde seher çınara gitmeye başladım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim ☺️
Asterujdndl HNur_06 hangi hastaneye gidiyor sunuz bende Ankara dayim hala bir hastane doktur bulamadim 😒
imrenkocka Aslen mersinliyim ıspartada yaşıyoruz 😊 suan 30+6yım ultrasona göre 33+0 😊 meddeme gidiyorum hastane olarak
Melikeka Hayal2121 ben seker testi yaptirmadim canim normal seker hastasiyim gebelikte yukseliyor benim bilsem anlatirdim gercekten bana oyuzden yapmiyorlar😊
Asterujdndl Ben Aslen Diyarbakir liyim Ankara’ya gelin geldim 6+2 hamileyim ve daha bi hastane doktor bulamadim iyi hastane doktor bildiniz varmi ankarali olanlar 🌸🌸🌸