Rzgrmrv59 Ufuk aslen Gaziantep liyim doğma büyüme İstanbulluyum Tekirdağ da yaşıyoruz eşim Adıyamanlı o da doğma büyüme Tekirdağlı😀 1 oğlum var 3 yaşında 20 haftalık kızıma hamileyim🥰
Gizem5901 Rzgrmrv59 aaa hemşehri sayılırız eşim kilisli bende adanalıyım aslen bizde Tekirdağ da yasıyoruz 3 senedir evlendim buraya gelin geldim 😁
KubraArs Rzgrmrv59 Hafif bi tesadufe denk geldim😊 Istanbulluyum Antebe gelin geldim esim adiyamanli 32+3 kizimiz olacak😇
Seydasya Rzgrmrv59 aslen Ankaraliyim. İstanbul’da yaşıyorum. Eşim Bursalı. Tam 37+0 bugün itibariyle :) inşallah 38′den sonra çok bekletmez bebiş :)
istekalbeni11 Rojbin27 Aynıyız rabbim bağışlasın İnşAllah sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizlere 🤲🏻❤❤❤
HNur_06 Hepimiz sağ salim doğuralım inşallah kızlar 💕 Ankaradayım 10+4 hamileyim ama 22 aylık bi de kızım var 😍
Asterujdndl HNur_06 hangi hastaneye gidiyor sunuz bende Ankara dayim hala bir hastane doktur bulamadim 😒
Nurplt Zehrakutay2018 bende Kayseri 17+5 günlüğüm ☺️ İlk gebeliğim 5 yıl sonra kendi kendine oldu süpriz yaptı bize ❤️
Tgbergll Ayum21 Aa Eşim de Tokat-Erbaa’lı ☺️ Ama biz Sakarya’da yaşıyoruz oraya sadece her sene yaz tatillerinde gidebiliyoruz :)
raziye_ Naazli bende ıspartalıyım aslında Antalya da yaşıyorum ama şuan ısparta dayım hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba