Civcivinannesiii Evvett yatiyodum durduk yere aklima bol peynirli tost geldi bi ekmek esime yaptirip yedim hemen 🤣🤣 Simdide migdem agriyooo aa dostlar🥴🤣🤣 Varmi kacamak yapan 🤭🤭🤭
Hilal-95 Civcivinannesiii şuan canm fena kola istiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama duruyordu bu kız olsundu Dayanabılırdı🤰🏻🙈🥰
Kbra240 Civcivinannesiii dün gece uyumadan ufak kavanoz tursuyu bitirdim gece hiç uyuyamadım bidaha uyumadan asla bissy yemem mahvetti beni 🤣🤣🤭
Clementinee Civcivinannesiii dün waffle yedim ama 21 haftalık hamileyim ilk defa tatlı istedi canım bence hak ettim kaçamak sayılmaz 😂
Civcivinannesiii Zehrakutay2018 yaaa 🤭bende mandalinaya sardim en bastan beri korkuyorum icimde mandalin agaci filizlencek 🤣🤣🤣🤣
Halimeb Ciğer canım çekti durum yedim. Tahin pekmez yedim anlamiyorum bir tatlı bir tuzlu canım çekiyor şuan da işkembe canım çekiyor sonrada sütlaç 😌
Civcivinannesiii Halimeb ahahahaha haykirdim kiz migde sipazmi gecirme dikkat et🤣🤣 Hele ben sabah kahvaltide ekmek arasina haslanmis yumurta ustune domates koyup yedim🤣tabi ben yerken esimin migdesi bulandi ama can bu degisik seyler istiyo🤣🤣🤣
Civcivinannesiii Mehtap23 100 kilo olmazsak iyidir 🤣🤣simdi bile guruldamaya basladi migdem 🥴🥴🥴🥴eşim bogacak beni🤣🤣🤣🤣
Clementinee Civcivinannesiii benimde içim ilk defa dün alınca yiyim dedimm 😅 doğuma kadar yemem artık tatlı heralde