musayakub merhaba arkadaslar daha once doktor iceride.kanama oldugunu soyledi suan ise lavobaya gittigimde kan gordum.. dusuk.olabilirmi sizlerde gebeliginiz surece kanama yasadinizmi cok ayaktayim diger cocuklarimdan pek.dinlenmeye firsatm olmuor
Civcivinannesiii musayakub cocuklar icin yaniniza biri gelse daha iyi olur sizin dinlenmeniz gerek cunku Kanida cok takmayin icerdeki kanama alanindan geliyo fitil igne verdimi doktor
H-Bade musayakub ilaç ve iğne iyi geliyor canım benim de oldu riskim var hep yatıyorum istirahat etmen gerekiyor canım zaten 3 aylık olmak üzeresin 2 hafta cok dikkat et en azından
Sedarda musayakub 11+3 üm ben de,ayni sey akşam başıma geldi😥Bebegin kalp atisi iyiydi sıkıntı yok dediler,kullandigim fitili gunde 3 e cikartti,1 tane iğne vurdu yarin da kontrole cagirdi,yuregini ferah tut bisey yoktur inşAllah❤
musayakub Civcivinannesiii kimsemiz yok cnm eismin anne babasi vefat etti benmkilerde ayri ve uzak.ikiside evliler gelme.imkanlari yok buyuk.kizim 2 bucuk kucuk.oglu 1 yas 2 aylik oyle
musayakub H-Bade doktorumuzun randevusu kalmamis yarina ama.mecbur gidicem acil alirlar belki bakalaim cnm evt haklisin
musayakub seon90 cnm 2 aya kadar kullandim 2 haftadir biraktim uyku cok felaket yapiordu gozumu acamiordum cocuklar ile.ilgilenmiordum oyle :(
gizzzy35 musayakub Progestan fitil olarakta kullanılıyor. Hemen bu gece koyun derim varsa. Ben 4 haftalıktan beri kullanıyorum
Civcivinannesiii musayakub uzuldum 🥺 progestani fitil olarak kullanin daha etkili o sekil yan etkiside yok. Canm insallah atlatirsin
H-Bade musayakub Inşallah Rabbim bu süreci kolay gecirmeni nasip eder canım Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲
musayakub Sedarda inseAllah cnm ya bende yarinngidecegim bakalim.kanaman nasil.hafifmi ara arami gelior :(
Sedarda musayakub 1 saat icinde 2 kez oldu ama pıhtıli falan geldi 2.si,sonra kesildi şükür bi daha olmadı🤲
Miramm2601 Progestanı vajinal yoldan kullanın böylece yan etkisi olmaz .düşük değildir o kan inşallah ama dinlenmeniz lazım bi süre bende de öyle oldu iğne ilaç kullandım ve dinlendim durdu kanamam
musayakub arkadaslae merhaba gittik.bugun elhamdulillah bebegimiz.cok.iyiymis doktor bi kanama gozukmuor hafif sadece birikmis kanama var dedi.. alttan progestrn verdi jel seklinde oyle:) kızmış cinsiyette
Sedarda musayakub Tatlim basima geleni bilsen esimin covid testi pozitif cikti kendi doktoruma gidemedim😥Isterseniz devlete gidebilirsiniz dediler ama kanamam durdugu icin gitmedim.Herhangi acil bi durumda oraya gidecez artik karantinamiz bitene kadar.Senin iyi olmana sevindim dikkat et kendine❤