Cigdemduruselim Arkadaslar 3. Ye hamileyim 34+5 im 2 si de normal oldu bu da insallah normal olacak ama ben çok korkuyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Ne yapacağım ben :(
Kubra3525 Cigdemduruselim yani bence sizin deneyimli biri olarak burda ilk dogumu olcaklara cesaret vermeniz gerekirdi dogumlarınız kötü mü geçti ki
Handan_65 Cigdemduruselim Böyle düşünmenizin sebebi nedir ? Bu formda ilk defa dogum yapanlar kolay oldu diyor bazıları hariç tabi
Cigdemduruselim Handan_65 ilk doğumum zordu cok çektim ikinci kolay oldu 2 saatte doğurdum. Bu gebeligim kaza ile oldu hiç hazır değilim ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. İçimde de hep kötü bir his var sanki çok zor geçecekmiş gibi :(
Egekuzey Cigdemduruselim Cigdemduruselim tam tersi içiniz rahat olsun bence bunu 1 saatte doğurursunuz 3. Cü çok kolay oluyor hastanede çalıştığım için biliyorum 3 ler hemen gelip doğuruyor hızlı bir şekilde sizinde öyle olur birde güzel düşünün ki güzel olsun düşüncenizi hemen degıstırın kendi kendinize zorlaştırırsınız gerek yok cunku çok kolay olucak inanın
Cigdemduruselim Ser_Bus_11 Rabbım insallah size de kolay dogum nasip eder.. doğum korkusu cok normal ister 2. Olsun ister 5. İster sezeryan olsun ister normal. Kucağımıza alınca bitecek inşallah 🥰