Selim_Alparslan Kasıklarım her gün ama ara ara ağrıyor ve batma oluyor 6 haftalık gebeyim sabah 11 de kontrolüm var doktor kese görebiliriz demişti sizce neden ağrı ve batma olur ?
CansuCaTurkmen Canım hamileliğin başlarında genellikle oluyor bu tarz ağrılar. Benimde sadece sol kasığım ağrıyordu ve batma yaşıyordum. Bazen yürüyemeyecek kadar etkiliyordu. Yine de doktoruna danış sebebini sor ama normal bildiğim kadarıyla. Bebeğin tutunup yer açmasıyla alakalı diye biliyorum
Selim_Alparslan CansuCaTurkmen bende çok yürüyemiyorum hemen ağrı oluyor doktorum en fazla 30 dkka yürü ilk 3 ay dedi
Selim_Alparslan Kızlar ilk gebeliğim ve korkuyorum kese var mı bebek var mı çok karışık kafam 😣 az öncede hapşırdum yatarken sağ kasığım çok ağrıdı
KemalFatosPolat Selim_Alparslan canım ben de çok hapşırıyorum hele ki hawa değişiminden korkarsan bebeğe zarar verirsin sadece dikkat et hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle
CansuCaTurkmen Canım benimde ilk gebeliğim bende çok tedirgindim başlarda. Ben 6+1 de alttan muayenede keseyi görmüştüm sadece bebek yoktu. 6+4 te normal ultrasonda hem bebeği hem keseyi gördüm. Kalp atışı var denildi ama duyamadım ben hala da duyabilmiş değilim. Beklemedeyiz 🤷🏻♀️
Selim_Alparslan CansuCaTurkmen Canım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur İnşallah 🙏🏻 Anne olmak çok farklı bir duyguymuş 👶🏻👧🏼