Merveee34 brn38 eder canım sonuçta sizde tecrübelisiniz biliyorsunuz ne olacağını :) evdeki çocuklarımın basında kayınvalidem duracak . Annem memleketten geldi . 1 akşam eşim 1 akşam annem duracak yanımda .
orkidehaniimm Merveee34 mübarek günde rabbim kolay doğum nasip eder inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın biran önce ayaklanırsın inşallah hayırlı doğumlar dilerim🌸🤗
Sedef88 Merveee34 rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah güzel sorunsuz şekilde bebişini kucağına alırsın.okurum tabiki de bende doğsam bir an önce🥺rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😘😘Güzel doğum hikayeni bekliyoruz 🥰
Merveee34 Alparasinannesii insAllah canım 🥰😘❤️ Kendime geldiğimde nasip olursa hemen paylaşım yapacağım 😌
Ozcifci Merveee34 bende yeni doğum yaptım bebegim 9 günlük okudum eveti el kürsü rabbim yardincin olsun insalah benimde 3 bebegim 💙
Merveee34 Ozcifci Allah razı olsun canım 🤲🏻 Seninde gözünaydın 🧿Sağlıcakla büyüsün yavrun insAllah 🤲🏻🌹
Duyguh Merveee34 benimde yarın 2 de canım nasıl uyuyacağım bu gece hiç bilmiyorum evin içinde bir oraya bir buraya geziyorum inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🥰
Merveee34 Duyguh Allah razı olsun canım .Sende sağlıcakla kavuşursun yavruna insAllah 😍🤲🏻 Ya o heyecan mahvediyor 🤣 sanki zaman hiç geçmiyor duygularım çok karışık 😌
Gizemdmr Allah yardımcınız olsun inşallah, bende okudum. Öncesinde su içmekle ilgili birşey söylediler mi acaba? Birşey yedirmiyorlar evet ama su konusunda fikrim yok.
Merveee34 Gizemdmr çok tesekkür ederim canım . Verdikleri saatten 8 saat önce yemeyi 6 saat önce de su içmeyi bırak dediler