Yagmur00 Ya benım 2 saattir falan karnım tas gibi oldu bu kasılma mi yasayan var mı 32 haftalık korkmalımıyım normalde boyle olup gecer dı
marbling10 Yagmur00 2 saattir aralıklı mı oluyor yoksa taş gibi oldu ve öyle kalddı mı? Bebek hareketi nasıl
lentil Yagmur00 o kadar uzun sürmemesi lazım bende de oluyor ama dokun yavaşça parmak uçlarını gezdir açılıyor. Sürekli olması normal mi bilmiyorum
Sblatc Yagmur00 benimde bazen uzun sürüyo ama 2 saat falan olmadı hiç. Bugün çok ayakta kaldınız mı ya da stres falan yaptınız mı? Belkş bebek pozisyonundandır hareket ediyo mı sertleşme varken
lentil Yagmur00 gerçekten zor uzanıp dokundun mu peki? Hatta ayaklarını da biraz yükseğe kaldır bende işe yarıyor hep
Yagmur00 Sblatc sagda sol falan toplanma oluyo kıpırdıyor ama bı sertleşme oldu bugun de gayet pozitif im bacım ya yok canım kalmadım da ayakta bı bakkala gittim 5 dakka geri girdim yemek yedim sertlestı gecmıyoo bıde karnımın altıda acıyor
Merveavsr Çok geçmiş olsun 🤲 benim de arada bir dediğiniz gibi oluyor bendeki gaz problemi bu önce de vardı gebelik döneminde daha kotu yapıyor 😔