sheyda1991 Busradnz_367 kimse üzülmesin inşallah Rabbim herkesi sevindirsin. Yaa böyle dualar bitmez var ya. İnşallah amin çokça 😅 bi de gazsız olsunlar inşallah her şeyi zamanı gelince güzel güzel öğrensinler, yesinler, içsinler 🙏🏻
Busy Busradnz_367 lierac çatlak önleyici jel aldım düzenli kullandım ve hiç çatlağım yok 38 haftalığım.. çok etkili bence 😊
kucukhobby-11 Busradnz_367 atlet giyiyorum ona yapıyor ama yıkayınca çıkıyor. Sabah akşam sürüyorum. Tüylenme yapmadı hamileliğim getirdiği ekstra bi tütlenme oluyor zaten hormonlardan. Yağlarla ilgili olduğunu sanmıyorum
Busradnz_367 kucukhobby-11 evet bende de tüylenme var birşey kullanmadığım halde . Çok teşekkür ederim bilgilendirme için . ☺️
Ezgi- Ben Hindistan cevizi yağı badem yağı ve avokado yağını karıştırıp kullanıyorum hiç çatlağım yok
Nur06sena Busradnz_367 Malesef olacağı varsa hiçbir şey önlemiyor. Söylenenin hepsini kullandım. Yağ, krem, serum denemediğim şey kalmadı. İşe yaradı mı, hayır. Karnım çatlak çatlak oldu. Doğum yaptım hala çatlaklarla uğraşıyorum.