Yabanmersini24 Merhaba 6.5 haftalık hamileyim normalde aşırı derece de kola içen biriyim. Hamilelik planladığımdan itibaren kola içmiyorum çok ta aklıma gelmiyor ama şuan canım o kadar istiyor ki anlatamam 🥺 biraz içsem ne olur ki 🥺
Rainbow0126 Yabanmersini24 Bir yudum almanızda herhangi bir sorun yok. Bir bardak dolusu içmeyin. Hissinizi giderecek kadar bi yufum alın yeter :)
Naazli Yabanmersini24 bende aşırı kola seven biriyim. Ben içiyorum valla. Günde 1 bardak bazen 1 bardağı geçiyor. Doktorum şuan için bi sorun olmadığını söyledi
Selin12- Yabanmersini24 ben hamikeliligimin başından beri içiyorum şuan 22 +6 haftalık hamileyim hiç bir sıkıntı olmadı
esrayce İç canım ama fazla aşirıya kacma çay bardağın dan yarın iç bende aynı senin gibiydim içtim bi sıkıntı uok
Yabanmersini24 Naazli yaa bende bi doktora sorayım o halde. Çünkü gerçekten bazen çok canım istiyor 😥
Naazli Yabanmersini24 açıkcası ben abartılmadığı sürece canımızın istediği şeyleri tüketme taraftarıyım. Daha kararında yiyip içip zarar gören bi anne duymadım. Herşey dozunda güzel 🙏🏻🥰
deletedmom2014 Bende akşam resmen kola aşerdim 1 bardak içtim🥲 abartılmadığı sürece bişey olmaz diye düşünüyorum 😬
MelekPotter Kaan kocatepe nin videolari var izlerseniz akliniza takilmaz bu sorular 😊 az olduğu surece her seyi yiyip icebilirsiniz diyor özetle.. Maydanoz bile oturup bi demet tabiki yemeyin ama bi kac dal yemekten bisey olmaz diyor.