BabyUygurMother-s Zehrayenianne bende sürekli muz yiyorum ve ilaç kullanmıyorum hep tedirgin oluyorum ama gerek olur mu diye ☺️
Zehrayenianne BabyUygurMother-s ben ilk doktora gittiğimde 6 haftalıkken bana decavit yazdı folik asit Demir hapı magnezyum falan günde 5 tane hap içiyordum nerdeyse sonra mide krampı geçirdim çünkü hap içmeye alışık değilim. Acilller vs derken bana acil doktorunu değiş deidler o hapları kullanma dediler değiştim doktorumu doktorum bana hep doğal olanı yemem gerekeni söyledi balık ye dedi süt iç ve en önemlisi 3 litre su dedi şimdi sadece magnezyum yazdı onu içiyorum onun dışında hep araştırdım kan yapan şeyler yedim pekmez gibi muz ayva ananas çok faydalı hurma yiyorum haplardan uzak duruyorum.
Miniklimonum Melissa123 İnnate kullanıyorum çok memnunum içerisinde çok fazla vitamin var 85TL eczanelerde
Hilallturkk Pregnom kullanıyorum hamilelikden 20 gün öncesi kullanmaya başlamıştım 3. Aya gireceğim 4. Ayda bırakacagim canım. Ben memnunum içerisinde b vitaminleri OMEGA vs bı çok vitamin var doktor önerisiyle başlamıştım