Duygu4 Kızlar trendyol dan bebek odası halısı diye bakıyorum çıkanların hepsi ince sünger gibi. Kafam çok karışık sizler nasıl bişey aldınız?
lentil Duygu4 ben oda yapmadım ama çevremde normal halı alan herkes çok pişman. Direk oyun halısı al bence büyüklerden hem silinebilir hem çift taraflı eğitici ve çok güzeller. Ben de kendi salonuma oyun alanı olarak ondan alacağım
rgk Duygu4 rivaistanbul var kendi sitesi de var trendyolda ’da var. Normal halıların aşırı tüyü çıkıyor. ben o halıları beğendim seti de var öyle bisi alacağım🥰
Didemmmmm Duygu4 canım ben kalın halının toz toplamasından dolayı bebeğe zarar vereceğini düşündüğüm için altı süngerli antibakteriyel olan ince halıyı tercih ettim.
Duygu4 Normal halıların tüyü çıkar diyorlar alanlar o yüzden mi pişman oldu acaba. Peki o oyun halılarından alıp kullanan var mı?
Duygu4 Hepinize teşekkür ederim kızlar 🤗 dediğiniz gibi ince kolay yıkanır olanlardan alcam. Hem onlar görsel olarak daha güzel hemde bencede tüy çıkmama olayı önemli.
EylulAsyaa Duygu4 ben makinaya atılabilen bir şey alıcam yani halı değil. Daha küçük ve renkli bir şey maksat çocuk odası olduğu belli olsun. Bir de ucuz olanlardan tabii🐣