Busra_2734_ Kizlar haftaya cumartesi yada pazar günü detaylı ultrasona girmemizi söyledi doktor İstanbul Kağıthane/Çağlayan da ucuza yaptırdığıniz bir yer var mı her zaman ki kontrol için gittiğim hastanede sorduk 600 TL dedi şok 🙄😁
Sevgibbd Busra_2734_ bence hastaneler ve doktorlar anlaşmalı olduğu için bu kadar pahalı parayı kırışıyorlar
Poyrazin_annesi Kagıthanede huzur hastanesını aradm 500 lıra dedı Doktorumda gazıosmanpasada bı hastane onerdı 750 lıra dedı
Poyrazin_annesi Busra_2734_ gültepedemı burası guzelmı acaba detaylı ultrasonu. Bnde gazıosmanpasaya gtcm ama yorumları cok kotu
Reyhan1986 Özel hastanelerde zaten muayene olduğunuz doktor detaylı ultrasonu kendisi yapıyor bizim doktorumu kendisi yaptı sadece 120 TL muayene ücreti oda 10 gün içinde tekrar gidersen ikicisi ücretsiz neden okadar çok para istediler anlamadım 🤔
Poyrazin_annesi Reyhan1986 benım gtıgım özel hastanede bu cıhazdan olmadıgı ıcın doktorum baska hastanede yaptırmamı soledı
Busra_2734_ Reyhan1986 bu detaylı ultrason organları tamamen oluşmuş mu gidişat nasıl ona bakiyorlarmis yarım saat yada daha fazla sürüyormuş
Aslhn12 Devlet hastanesinde randevu bulamadım. Özelde de asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan bir aileye göre çok fazla ücretler . Sırf bu yüzden yaptırmadım 30 haftalık olduk rabbime emanet allah Kerim bakalım 🤷🏻♀️
Busra_2734_ Aslhn12 yani bencede çok pahalı Allah’ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗bizde bakalım eğer ki bulamazsak yaptirmayiz heralde
Busra_2734_ Poyrazin_annesi henüz gitmedim bilmiyorum ama doktorum o hastanede cem Arınç kesinlikle öneririm tavsiye ederim ama detaylı ultrason konusunda başka bölüm olduğu için henüz bilemiyorum