Narina123 Bebegimveben0811- korkmayın yeni doktordan geldim bu soruyu doktoruma sordum normalmiş .Arda dinleniyorlarmış ufaklıklar günde 10 hareketten fazla ise sıkıntı olmuyormuşş
Kumsallina95 Bebegimveben0811- benim ikinci gebeliğim aynı şekilde bazen 2 gün hareket yok sonra var çikolata ye kıpır kıpır oluyor bebekler bu haftalarda uyuyor korkun olmasın yani normal bak 2 gün durdu bugün başladı mesela
MerveNur- Bebegimveben0811- hafta erken olunca hareketler düzensiz olabiliyor ben 25i bitiriyorum hala bi düzen yok yani normal ama su içip uzanıp beklemek hep işe yarar bende 😊
Halimea Narina123 bisey sorucam nasıl yaa benim son gunlerim kızım karnımda durmuyo .surekli hareket halinde korkmalımıyım 🤔😥 yani bu kotumu
iremcannn1907 Bebegimveben0811- bence çok normal canım, hareketleri bu hafta hissetmen bile şans normalde 24. Hafta derler ☺️ Ama insan o kadar hissederken bian hissetmeyince korkuyor, acaba diyor haklısın
Deryaiso SayeMom ben de 21+5 im dünden beri hiç hareket etmiyor sanırım yada yukarı çıktı ben mi hissetmiyorum anlamadım normal mi acaba
SayeMom Deryaiso normal olabilir canım ya burdan okudugum kadarıyla 25e kadar hep düzensizmiş, bende 22+2 yim gün içinde kendini hep hissettirir 🥰
Narina123 Halimea Hayır canım hareketli bebek iyidir günde 10 hareketten fazla olmalı az oluyorsa doktorunuza danışmalısınız
Minikbebelak Bebegimveben0811- 26 haftalık hamileyim kızımın hareketi çok sık değil bu çok normal bebek 17 18 saat uyuyor ☺️ Gün içinde hissettiyseniz sıkıntı yok
Deryaiso SayeMom canım 2 gün önceden beridir her gün günleri bi kaç defa gece 1 den 2 ye kadar da durmadan vurur hissettirirdi sağlık ocağına gittim kalp atışı var ama hareketler bağırsak mı bebek mi çözemeyeceğim kadar belirsiz