Eserayaz Tavuğun piştiği tenceriyi bile görsem kotu oluyrm artk k hayatta tavuk pisiremem dogurmadikca😥
Sonay Eserayaz bende Öyleydim cnm şimdi 20 haftalığım çok şükğr yiyebiliyorm . Et yiyebiliyorsan ye . Bende et yiyemiyorum sanırım bende ANCA doğurunca yerim 😂 çok kotu Allah yardımcın olsun
baharclk Eserayaz Tavuk denilince bile midem bulanıyor 1 aylık hamileyken tiksindim ki çok severdm 5. ayımdaym adına tahammülüm yok zatn iyide oldu zararlı bişey tavuktan kolaylıkla zehirlenilebiliyor hanilelikte etrafmda çok denk geldm
essrakenan Eserayaz bende oyle olmustum yaa .adini duymaya tahammulum yoktu.heralde hic tavuk yiyemiycem diye dusunuyodum.ama sukur suan yiyeblyorum🙂sizin de bulantiniz gecince yersiniz simdi kendinizi zorlamayin.
Eserayaz Valla kusacak gibi oldum migdem bos olunca boğazın zorlanmadan kanadi normal yemek yemeyi bi daha düşünmüyorum doğuma kadar kahvaltı turu takilacam kendime 😁
Sonay Eserayaz aynen bende hep kahvaltı yapıyordum hiç geçmicek dedim ama çok şükğr 20 haftada gecti . Seninde gecer bence
Burcuk Eserayaz biz bir pişirimlik alıp yemeklere katıyoruz. Veya maaş yatınca biraz alıp onunla sırf et yemeği yapıyoruz iyi oluyo 😃 tavuğu da okulda yemel çıkarsa yiyorum tabi çok az.. balık yemeyi ihmal etme
Eserayaz Burcuk artik seneye kurban bayramına yetisirsek oradan yeriz 😂😂😂 bizim maaş anca evi gecindryor 😂😂
Rabia88 Eserayaz ben de mide bulantısı yok ama organik tavuk olmadığı için zaten yemiyorum kırmızı et olursa iyi olur olmazsa yeşil mercimek yemeye çalışıyorum sizde deneyin salatasini makarnasını çorbasını yemeğini boregini yapıp yiyin bol bol
Eserayaz Sebzede tüketmeye çalıyorum ama zorlasamda migdem bulanyr ne yapcam blmyrm yemek turu şeylerden migdem bulanyr
essrakenan Eserayaz 3 ay boyunca ne yiyeblyorsaniz onu yeyin .bebek zaten kandan beslenirmis.bulantilariniz gecince yersiniz insallah.doktorum olk 3 ay kendimi zorlamamam gerektigini ve midem nasil rahatsa onlari yememi soylemisti bende oyle yaptim.
Eserayaz essrakenan sağol cnm valla bnfe şuan öyle yapıyorum kuru ekmek yedim başkada birşey yiyesim gelmiyor