Emali Ben şuan 11 haftadayım çatlak oluşmaması için uygulamalara başlamalı mıyım benim arkadaşımın biri başlamış ve başlarken bu çatlak kremleri mi daha yararlı yoksa bildipimiz doğal yaplardan mı kullanılmalı🙄
ervaninannesi Emali bende 12. Haftadan beri hindistancevizi yağı kullanıyorum. 33 haftalık olduk, 12 kilo aldım. Henüz catlak yok. Ama sanırım biraz da bünye meselesi kimisi hemen catlamaya baslıyor 🤷🏻♀️
Zehrat Emali ben 36 Dayım hala olmadi çatlak🤗🙏🏻 Yapı meselesi bide ben zeytınyaği ve mustela kremi kullandim annem de 4 çocuk doğurmuş hiç çatlak yok büyük ihtimal ona çektim bende inşallah sonunda çatlamaz😁
Zeynepgamze Emali ne kadar krem sürersen sür olacağı varsa oluyor 38 e kadar hiçbirşeyin yoktu bir sabah ansızın çatlak uyandım 1 haftada ne olduysa oldu ki 8. Haftadan beri krem yağ kullanıyordum
Ozteber 34 haftalığım 12 haftalık olduğundan beri kakao yağı kullanıyorum bende şimdilik şükür çatlağım olması inşallah olmaz 🙈
Emali Aynen bünye meselesi diyorlar benimde bünyem bu konuda çok sağlam değil sanırım o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum hızlıda bi kilo artışım var ☹️
Bilgee Bende 32. Haftamdayım 2 haftadır bebek yağı kullanıyorum kaşınmam falan da olmuyor tavsiye ederim
Tugbasaydam 36+4 hiç çatlağım olmadı hiç öyle özel bişeyde yapmadım hatta kaşıntı geldiğinde kaşımama rağmen şükürler olsun 🙏 bence yapı meselesi
Dilekerkan0705 16 haftadan beri kullanıyorum krem ama 34 oldum bugün çatladım yine de sürüyorum inşallah artmaz catlicaksan son gün yine çatlıyorsun diyor hamile kalan arkadaşlarım hatta biri doğumdan sonra çatlamış 😂