Dilekcnkn bebis01 Dalin sıvı deterjan aldım uni baby yumuşatıcı birde . Extra olarak dalin granül sabun ve dalan roxy’de var ama henüz kullanmadım .
Eliffgngr bebis01 ilk siveno aldım kokusu çok hoşuma gitmedi. Şimdi u green clean kullanıyorum çok memnunum
Mrv-ElfAda bebis01 Hepsi Buradadan indirimli duru granül aldım canım markettende Abc bebek yumuşatıcısı aldım yıkadım dün astım mis gibi kokuyor bebişimin çamaşırları🥰 Bizimde 2 ayımız kaldı. Duru granülü ABC yumuşatıcıyı tavsiye ederim👍
Guley_ Dalan Roxy kullanıyorum canım çokta memnunum yumusaticiya gere kalmiyo kokusuda güzel çamaşırlar yumuşacık çıkıyo makineden
bebis01 Guley_ 7 Guley_ o zaman benden onu kayıp kullanayim yumuşatıcı ya gerek kalmıyor mu ıslak mendil olarak hangisini alayım yok
bebis01 Eliffgngr ilk defa duyuyorum Dilekcnkn evet bunları biliyorum hem hesaplı hem güzel olsun istiyorum
Guley_ bebis01 ben baby turco kullanıyorum canım hem bez hem ıslak mendil aldım ama daha 2 aylık olduğumuz için dışarda kullanıyorum ıslak mendili evde temizleme pamuğu kullanıyorum