Annebebek000 Kizlar karnim git gide dusuyor 15 gun once dusmeye baslamisdi karnimm acaba dogum yakin mi oluyor Cuma gunu kontrolum var sizde durumlar nasıl
Hilal-95 Annebebek000 nasıl düşüyor anlamıyorumki ben 35 haftadym kayınvalıdem geçen gün karnın aşa düşmüş dedi ama ben pek anlamadm 🤷🏻♀️
ilkgozagrimhavinim Annebebek000 35+4 bugün eltim gördü, karnın ayrılmış bebek geliyor dedi. Bugün bildiğin makatımda bile baskı hissediyorum🤷🏼♀️
muges44 Annebebek000 Ya bende 35+2 bende baya aşağıda hissediyorum göbeğimi mideme filan bakıyorum midemden aşa sanki insan korkuyo düşmüş mü noluyor acebaa diye😂
MelisaMila Annebebek000 Ben de 35+4 aşağıda inanılmaz baskı hissediyorum. Normal mi acaba bebek kendini hazırlıyor olabilir. Sürekli batma oluyor ayaktayken. Doktor sorun yok dedi
Hilal-95 Annebebek000 hadi ya alla alla benm öle değil sanırım ama normaldir artık bu saatden snra ya
Annebebek000 Hilal-95 insaAllah normaldir sende 1 haftaya kadar dustugunu hissedersin rabbim sag saglim.kucaklarimiza almayi nasip etsinnn 🌸
Annebebek000 muges44 kontrolunuz ne zmn kasilma cok oluyor bende karnim tas gibi oluyor agrilar giriyor sizde de oluyor mu bu arada bebis kac kilo
muges44 Annebebek000 Benim bir diğer pazartesi randevum 1 hafta filan var. Kasılmalar evet ara sıra oluyor ayaktayken yürütmüyor toplanıyor sanki bir yerde dinleniyorum veya uzanıyorum. Maden suyu çok iyi geliyo söyliyim.. Bebişde en son 2350 gramdı
Merveasyaras Bende 34 haftaligim kimi gorsem karnin dusmus 1 haftaya dogurursun diyolar suan 2bucuk kilo ins erken gelmez daha cok kucuk
Annebebek000 muges44 ben 33+2 de gittim 2 kilo geldi tam doguma kadar 3 kilo olsa keske son haftalar kilo alimi yavasliyormus sende duydun mu oyle bise
muges44 Annebebek000 Evet bende duydum bebeği besleyecek şeyler tüketebilirsin muz çiğ fındık kaşar peyniri ceviz hatta cicibebe süt bunlar bi tık daha hızlı gram aldırıyo
Kdrrelk 33+5 im bana da karnın aşşagıyı düşmüş diyorlar ama Ben yürürken dogurcam gibi hissetmiyorum yani kasıklarıma vurmuyor galiba kanala girmemiş bilgisi olan varsa yazabilir mi nasıl anlicam ve ne zaman kanala giriyor bebekler 🤔🤔🙄
Annebebek000 Kdrrelk merak etme canim 35 haftalik fln olunca girmis oluyolar 1 gunde bile degisebiliyor hersey
Duygu66 Bende 35+2 yim. Aynı şekilde oturduğumda karnımı bacaklarımda hissediyorum. Ama kızlar bu erken doğum olacak anlamına gelmez. Zaten bu haftalarda böyle olur.
Annebebek000 MelisaMila kac haftalikken doktor kontrolune gitmistiniz gobeginizin asagi dustugunu hissediyormusunuz Bi de agrilarim oluyor sizde de oluyor mu belime giriyor