prensesannesiiiii Hilal-95 cok istiyorm gelsın ama yok 🙄🤦🏻♀️😬🥺😅 kasılmalarm var adet sancısı girip gidiyo ama tık yok
kadifemsii Smysmt bende 40+3 te doğurmuştum . Ilık suyla duş al rahatla öyle git acele etmene gerek yok canım kolay doğumun olur inşallah
Sinemmmmm58 Smysmt git canim sizma yapsa nile bekleme ben salak gibi 1 hafta bekledim o 1 haftada degerlerim tavan yapmis vucudum enfeksiyon kapmisti
Humeyrakrtl64 Semaguler Sizinti seklinde gelince su anlasiliyomu ben bianda gelmezse diye korkuyorum anlayamamaktan
Semaguler Humeyrakrtl64 yok anlayacaksın nasıl biliyor musun ben sabah uyandım bir his ama anlamadım suyum olduğunu başta baktım iç camasırım ıslanıyor değişiyorum bir daha ıslanıyor anladım ki suyum geldi 😂 gittim 1 cm açılmam vardı
Smysmt Su bi andada gelebiliyomus ama anlarsiniz her türlü baya sızıyo cünküü anlasilmicak gibi değill Humeyrakrtl64
Arzuu123 Ay inşallah kolay bir doğum olur rabbim yardımcınız olsun darısı bize 39+5 bende doguramiyorum yazayım belki birazdan benimde suyum falan gelir bende 40 dolanlari okuyordum şimdi 😂
Smysmt Arzuu123 olduu cok sükür canım öğlene kadar sancı cekip mecburi sezeryan oldum cok sükür iyiyiz
Arzuu123 Smysmt bizimde oldu bekledik sizin gibi bugün hiç ilerleme olmayınca mecburi sezaryan olduk sağlıkla büyütün insllah analı babalı uzun ömürleri olsun