mor_menekse1 gazetecianne bnde ikiz gebeyim progestan ne zmna. Kdr kullandın canım bide gramlarından kaçıncı haftada bahsediyor doktor 17 haftalık olduk bahseder mi sence bu hafta
Emnzr gazetecianne 32+3 ikizlere hamileyim yoğun bir bel ağrısı başladı ama karnımda herhangi bi kasılma, sancı veya toplanma yok ne yapsam acaba normal mi bu bel ağrısı
gazetecianne mor_menekse1 progestana ben daha 32 den sonra başladım. erken doğum riskim var açılma ve rahim ağzı kısalığı olduhastane ihmali sonucu. Kendi doktorum full yat dedi ve progestan ile adalata başladı. Nst de fazla sancım çıkmadı çok şükür
gazetecianne mor_menekse1 bahsediyordu benim doktor hep gramlarından hem doktora bi sor istersen ultrason kağıdında da yazar efw olan yer kilosu oluyor
mor_menekse1 gazetecianne öyle mi ben öğrendiğimde 9 haftalıktı her ihtimale karşı verdi galiba progestanı 24 haftaya kdr iç dedi günde 3 defa ben iki alıyorum içemiyorum okdr
Bsranna34 Merhaba ikiz anneleri, bebekleriniz 5 haftalıkken betaları kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? 😊
seda_94 Bsranna34 1907 idi şimdi 8 olacağız Perşembe kalp atışını duymaya bebeği görmeye gideceğim. Erken çağırmadı doktor
Bsranna34 seda_94 Sanırım sizinle aynı zamanda kucağımıza alacağız bebeklerimizi 😊 benim 5. Hafta da 19266 çıktı çok mu yüksek? bende 21inde gidicem bebeğimi görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah 🤲🏼😊
seda_94 Bsranna34 ikiz olabilir doktor ne dedi 5 hafta için yüksek ikizse eğer öyle oluyor canım doktor ne dedi keseye baktı mı değere ne dedi
Seymali06 Merhaba bende ikiz gebeyim.35+5 olduk 38+0.sezeryan günü verdiler.insallah sizde bu haftaları görürsünüz 🤗
seda_94 Deletedmom15257 canım aynen son adet tarihin kaçtı. İnşlh bebeği de kalbi de rahatça duyar görürüz. Peki bulantı felan var mı bende sabah oluyor kusma yok kanama felan da yok progestan hap biraz sersemlik ve susuzluk yapıyor onu da her hamileye veriyorlar folik asit bide vitamin verdi
Bsranna34 seda_94 Çok teşekkür ederim inşallah sizinde güzel ve kolay geçer hamileliğiniz. 24.08 son adet günüm. Bulantım dün itibariyle başladı yatırıyo beni şu an herhangi bi ilaç kullanmıyorum çok şükür umarım kullanmam da sizinde umarım bir an önce geçer 🤗
Bsranna34 Kanı, keseyi gördükten sonra verdim maalesef bu gidişimde sorucam inşallah bakalım hayırlısı herkesin hakkında 😌 seda_94