eCeCik Tubaarda bende 28 haftalık oldum pazartesi kontrolüm var çok merak ediyorum kilosunu bu kadar oluyor mu ya şaşırdım önden mi gidiyorsunuz
Merveazra Tubaarda ben 28 haftaligim bebeğim 1kilo geriden geliyo ilaçlara başladım ne yapacağımı bilmiyorum
Tubaarda eCeCik biraz onde dedi gecen hafta erken dogum yuzunden hastanede yattim 28 haftalikken 1 400 demisti doktor sizde o aralardasinizdir
eCeCik Tubaarda benim bebek bikaç gün geriden geliyordur umarım normal seviyeleri yakalamıştır dediğiniz gibi🙏🏻
Twinsmom1 GncicekM üzülme canım benimkiler de öyle . Unutma kilolu bebek demek değildir sağlıklı bebek sıkma canını bende üzülüyordum ama zaten tek çocuğa oranla yine iyi bizimkiler ☺️
EmineTavan Benim de 29 haftayken 1.400dü doktor ileride falan dememişti Gayet iyi demişti. 32de gittim 2000ydi şimdi 34+2yim bakalım ne kadar olmuş minik😊
Seydahmet Gulbahar3570 bebişlerin kilosu da aynıymış bizim. Bize de 994 gram boyu uzun. ince uzun yapılı naif bi bebişiniz var demişti😊
Gulbahar3570 Seydahmet hadi ya maşallah ne güzel 😊 boyunu söylemedi canım bana ya doktorlar net bilgilendirmiyor burda 🤦🏽♀️
Tubaarda Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim ilk bebegimi ben 30 haftalik dogum yaptim 1400 saglicakla gelsin bebislerimiz yine erken dogum riskim var