gvncelf Merhaba sevgili anneler ve anne adayları 😇 Gebeyken kuzu ciğeri tüketmenin bir zararı olur mu acaba? 🤔 Bilginiz var mıdır?
Esrakly gvncelf eskiler çiğer yendiğinde bebekte leke olur derlerdi eşin bunu biliyordur belki doğruluğuna gelirse batıl inanç mı değil mi bilemedim bir akrabam dokunmuştu bebeğinde iz oldu bi başkası da aynı şekilde bilinçsiz dokundu yedi ama bişe olmadı ☺️
gizzzy35 gvncelf Leke açısından değil de ciğerde çok fazla A vitami bulunuyor. Ve bu Vitamin gelişimi engellermiş. Bir araştırın isterseniz. Ben böyle biliyorum
gvncelf Dilekcnkn eşim ısrarla ciğer yememem gerektiğini söylüyor ama sebebini söylemiyor 😅 o yüzden sizlere sormak istedim 😬
Gizgizgiz gvncelf normalde içinde a vitamini faxla olduğu için doğumu erken başlatır derler hurma gibi o yüzden çok sık yememek lazım
Dilekcnkn gvncelf Yani bilmiyorum et ürünlerini yememiz lazım diye düşünüyorum ben ilk kez buralarda duyuyorum valla ben böyle şeyleri 😂😂
Gizgizgiz Esrakly ciger yerken mi dokunmamak gerekiyor 😂valla ben yedim dokundum mu hatırlamıyırum ama
Lavininannesi1 gvncelf Hamileliğimde bana da demişlerdi ciğer yeme, çilek yeme leke yapar diye ama canım istediği için hepsini yedim bebeğim 2,5 aylık çok şükür leke falanda yoktu yani☺️
gvncelf Lavininannesi1 valla benim de yediğim çileğin haddi hesabı yok 😅 çilekle alakalı ilk kez sizden duydum şimdi daha evvel duymamıştım
Lavininannesi1 gvncelf Benim de ilk kez duyduğum o kadar şey vardı ki cnm ama yedim valla hepsinden😂😂