Burcuozerdem Merhabalar 24. Haftamdayim sık sık kanamam oluyor doktorum kanama oldukça endol fitil kullandıriyor fakat internette araştırdım bu haftalarda endol bebekte kalp damarlarinda hastalığa yol acabiliyormus bilgisi olan var mi acaba kullanan var mi endol doktorum da bisey demedi kafam cok karıştı
Yagmur00 Burcuozerdem Baska doktora gittin mı genellikle dusukerde progestan fıtıl veriyorlar canım bende cewremde kı cogu insan onu kullanıyor
Bkt1262 Burcuozerdem canım o kanaman varken ıkınman olmasın diye veriyor doktor cnım banada vermişti sadece 5 gün kullanıyorsun
Burcuozerdem Yagmur00 progestan zaten kullanıyorum ama kanama artinca 1 tane endol kullandıriyor gebeliğin başından beri gitmediğim doktor kalmadı
Yagmur00 Burcuozerdem bilmedim onu canim bende kullanmıştım ama sadece onu Baska kullanmadım bilmedim canım bilen yardımcı olur
Mermaid-AA Canım kasılmalarım için bana da endol fitil vermişti doktorum. Rahmi rahatlatır demişti. İnternette yazan yan etkiler olasılık, illa olucak diye düşünme canım doktor mutlaka kâr zarar hesabı yaparak veriyordur ilacı, şifa olsun inşallah hepimize🤲🏻
Burcuozerdem Mermaid-AA umarım öyledir yaaa gebeliğin başından beri yaşamadığım zorluk kalmadı insallah saglim sağlıkla dogar yavrum cok tedirginim. 😢
akgunbirsen Ben kanama geçirince adet ağrısı gibi ağrın olursa kullan demişti. 4-5 kere atmıştım ama kanama olunca kullanma demişti sancı olursa kullan dedi. Çok şükür bir şey olmadı doğuma 8 günüm kaldı.
Burcuozerdem akgunbirsen benimde adet gibi sancim oluyo sonra kanama geliyor 1 tane kullan fazla kullanma dedi yine de tedirgin oldum acikcasi
Mermaid-AA Burcuozerdem Hepsi Allaha emanet inşallah canım zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah hepimizin bebişleri 🤲🏻 içini ferah tut sana zararlı bir şey önermez doktorun canım öyle düşünmeye çalış. 💓
Burcuozerdem Bkt1262 Bkt1262 bana ilk yazdığında kanama cok fazlaydi 3 gun den fazla kullanma dedi simdi ise kanama oldugunda sadece 1 tane kullandiriyor ama iste bebegin kalbine zararlı olduğunu okudum ona canım sıkıldı biraZ umarım dogru değildir