Pirayeada Ne anlama geliyor duş almıştım sonra az kasigim ağrıdı lavaboya gittim lekeyi gördüm iç çamaşırım da
Fatma0090 Pirayeada iş işden gecmeden önce kontrole git yarını bekleme bende yarın giderim dedim acılmam varmıs bilemedim suyum geliyordu az az meger enfeksiyon suyumu delmiş duymus ben norml akıntı sanmıştım 23 haftalık doğum yaptım kaybettim bebeklerimi lütfen iş işden gecmeden git kontrole
Mermaid-AA İnşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tutmaya çalış, Allah zamanında sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Fatma0090 Pirayeada sagolun Rabbim sağ sağlim size bağışlasın inşallah ihmal etmeyin bende yarın giderim dedim gec kalmısım o yuzden sizde gec kalmayın
Fatma0090 Pirayeada benim enfeksiyonum bebegin suyunun gelmesine sebep oldu bide rahim agzı yetmezliğim varmış bilemediler acılma olmuştu 3cm suyumda geldiği için dilemedi ler erken doğum oldu Bi hafta yaşadılar 23 haftalıkdılar benden akıntı vardı herkes hamilelikde normal dedi gitmedim diğer gün arttı akıntı gittin suyum muş gelen öyle oldu işte 😔
Pirayeada Fatma0090 Allah sağlıklı evlat nasip etsin cnm her şey Allah’tan doktora yazdım fazla kan olmadığı sürece bekle dedi olmadı yarın gelirsin dedi serklajlisin diye olabilir dedi ama yine de korkuyorum
Fatma0090 Pirayeada inşallah korkulucak bişey yoktur uzan yat Rabbim sağ sağlim vaktın de kucagına almayı nasip etsin inşallah