Sonunda Başardımm Hep istemişimdir Başka Hikayeler okurken kendi Hikayemi de Yazmayi Ama Şükür Rabbim Nasip Etdi🤗❤
Gelelim Doğuma 16 Ekim C.tesi Sancılarım Başladi Dedim Yalancı Sancılarım Falan Gittmedim Hastaneye Gece Dk Tutdum 15 Dk bir Sancım Vuruyordu Tabi Doğuma zaten az kalmis Korku Endişe Heyecan Hepsi Vardı Bu Arada 39+1′dik Doktor 1 hafta Sonra Gel Demişti. Neyse Sabaha Kadar Uyuyamadım Zaten Sabah Eşim işe gittdi Sancılarım yine aynı Wc Gittdim Nişanım gelmiş ilk gebeliğim birde Baya Korktum eşimi aradim hemen geldi acile gittdik Alltan muane ettdiler 🤦♀️2 cm Acikligin var Dedi Yatışın olursa Suni sancı verecekler ama istersen evinede gidebilirsin neyse evi seçtim Hersey evimde olsun dedim 11′de hastaneden ciktik 😌neyse geldik eve Sağdan soldan Küçük işleri yapim dedim Kalmasin Ama Ağrım Baya Artı 5 6 dakkikalara düştü bidaha🤦♀️ aksam 7 de hastaneye gittdik 4 cm Acıklık var yatişını yapalim dedi ve yatışım oldu.Doğumhaneye gittdik Üstümü Çıkardım Örnük Verdiler giydim Serum Damar yolu derken Sancılarım Dayanılmaz hale geldi artık Baya Bağırdım Sesim Hastaneyi almış bu arada 🤦♀️😂Sakin Ol fln Bebeğın kafası Gelmiş bile dedi Kandırdı beni😑😂Ben Sandım 10 dk olur bitter Neyse saat oldu 11 halen Sancı Veriyorlar Duşa Girdim kaynanamdan allah razi olsun O yanımdaydı ama çıkmasi gerek dedi doktorlar Ben Anne Nolur gittme diye ağlıyorum Ellerini sıka sıka kadın Bi hal oldu😀🤦♀️Neyse gittdi oda bidaha tek kaldim bu arada acilmam 9 cm olmus Dr geldi Ne dersem onu yap Dedi Tamam dedim Derin nefes aldim verdim Dr ne derse Onu Yaptim 3 ıkınmamda geldi Güzel Kızım 🙏❤Ne cabuk falan derken Dikişlerim Atıldı Geldik Odamıza Şuan Gözetim altındayız Yarın Yuvamıza Gidicez allahın İzniyle Durumumuz da Çook iyi Biraz Ağrılarım var ama Emin Olun Gercekten Değer ❤BENDEN ÇOOK KORKAN VARMIDIR BİLMİYORUM AMA İNANIN GECE KORKUDAN OTURUP AĞLAYAN İNSANDIM kendinize inanın Güvenin Ve Ben Yaprım Diyin kimsenin dediğine bakıp kendinizi korkutmayın Diğerini YÜCE RABBİME bırakın 🙏Şuan Küçük Tosbikim Yanımda ve uyuyor Çooook Güzel Duygu 😘😍Rabbim Hepinizin Yavrularını sağ Sağlim Ağrısız Sızısız Kucağınıza Almayı Nasip Etsin 🖤❤
_Biraz Uzun Oldu Hakkınızı Helal Edin Yazmasaydım Vallaha ıçimde Kalırdı🤣❤