Aysegul9371 En ucuz bebek market uygulamasından alışveriş yapan var mı Instagram’da da sayfaları var ürünleri uyguna benziyor
Civcivinannesiii Aysegul9371 bi yakinim sureklu ordan yapar cok guzel ve kaliteli urunleri var bende ordan yapicam allah izin verirse😍
Zeynep2009 Aysegul9371 kızıma 3 yıl önce ennucuz bebekten yaptım çok memnun kaldım. Oglumdada yapicaktim ama hep küçük beden olduğu için minicity den yaptım onlarda çok kaliteli geldi. İkisininde tavsiye ederim 🤗
Aysegul9371 Civcivinannesiii Teşekkür ederim birde minicity var orada uygun her yerde mağazası yokta memleketten biliyorum orayada bakabilirsiniz 🤭
dml33 Aysegul9371 minicity kalıp az kucuk ama cnm yenidoğan tarzı bilmiomda 1 yaşında almistm 2 3 yaşlık aldim mağazasindan almisim ıyiki dedim hatta yoksa küçük gelicekti
Aysegul9371 Zeynep2009 bende mağazasından biliyorum orayı kardeşim alırdı oğluna hep minictyden yenidogan için iyi minictiy :)
minikkoalammm Aysegul9371 orayı şiddetle tavsiye ederm kalitesi kumaşın dokusu mükemmel herşey var o sitede resim yükleyemiyorl yükleye bilseydm resimdem den de anlaya bilirsn duruşunu kalitesini