Kara96 Zeynepssss Bende çok merak ediyorum bunu şuan 39+1 haftalık ve hiç gelmeye niyeti yok yarın kontrolümüz var ne olucak bilmiyorum bende kendi isteğiyle gelsin istiyorum😔
zeytinkiz Zeynepssss 41 +1 de dogum yaptım devlet hastanesi eger bebekde ve annede sağlık problemi yoksa suni sancı ile dogumu başlatıyor.
Rabia2934 Zeynepssss ben 40. Haftada kendi sancım yoktu kontrole gittim niye yok diye gittiğimde 6 cm açılmam olmış suni taktılar 2 de gittim akşam 7 de doğurdum eğer açılmanız varsa suniyle başlatılar
Zeynepssss Orange ben suniyi kabul ederim ama oda kesin değilmiş saatlerce sancı çekip olmayabilirmis yani
Dilekcnkn Rabia2934 Fitille nasıl olur sence iki doğumum var ikiside böyle değildi çok mu ağrı çekerim acaba
Rabia2934 Dilekcnkn fitille ilgili bi bilgim yok da suni sancı ağrılı ya zor yani iki doğumunuz olmuş bunu da yaparsınız ya
ebru23 Zeynepssss yo benim oglum 40+5de dogdu kendi sancimla normal kizimda suan 40 doldu bakalim ne zaman gelir 2 gundur nisanim geliyo
Ilknurgamze1 Zeynepssss 40+5im açılma su gelme nişan gelme hiçbirşey yok salı yatış yapılıp suni sancı verilecek inşallah açılmam olur
Arzuu123 39+5 bende bekliyorum hiç bişey yok nişan sancı bu gün artık hurma kaynatıp içtim bekliyorum yürüyüş merdiven inme çıkma hareketleri yapıyorum çömelme sekiz çizme falan ama yok suni sancıyi da zor diyorlar kendisi gelse bir
Mercimekbebe Yarın 40+2 oluyorum doktorum bugün mesaj attı sabah aç karnına erkenden gel diye . Acaba bnada fitil yada suni sancı mi vericek . Hiç aç karnına çagırmamıştı. Stresle ve heyecanla sabah olmasını bekliyorumm