CansuCaTurkmen Patito__ ben hamileliğin başından beri erkek hissediyorum normalde hep kız bebek hayal ederdim ama tabi herşeyin başında önemli olan sağlıklı olmaları❤️
Patito__ CansuCaTurkmen bende bazn kiz diorm bazn erkek ama daha cok kiz gibi hissediyorum en cok kafamda olan sey cinsiyetnden ote sagligi ilk olacagi icin cinsiyeti bna fark etmez 😂😂
KezibanUan Burcuoztrkk benimde sadece göğüslerim hassastı canım 8. Haftam bitti bulantı başladı her sabah kustum 14. Hafta bittiğinde bitti. Tadını çıkar bence 😃
silakabadayi Glstn benim de birşeyim yok ama gün içinde bel ve sırt ağrılarım çok oluyor çalıştıgım için akşam yatacak yer bulamıyorum 🤣
Patito__ CansuCaTurkmen bugun 9+1 senin ? Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallah aminnnn
CansuCaTurkmen Patito__ 8+3 canım Amin Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşAllah🙏🏻 Peki merak ettiğim birşey var benim tuhaf bir şekilde karnım çıktı seninde çıktı mı ?
Patito__ CansuCaTurkmen evet 5 aylik gbiyim :))) bnde sna brsey sorcktm birkac sivlcm cikti snde de ciktmi ?
CansuCaTurkmen Patito__ ayy bizde eşimle karnıma bakıp bakıp garipsiyorduk niye böyle diye 🤭🤭 benimde aynı şekilde otobüste yer veriyorlar resmen 🙄🙄 sivilce evet böyle alnımda 3-4 tane çıktı hemde bi anda dün yavaştan evrim geçiriyoruz sanırım🤷🏻♀️
Patito__ CansuCaTurkmen cok ayniyiz gecen bir komsum karnima bakark hamilemsn dedi sandiki buyuk niye solemedn flan dedm dha iki aylik heeee dio :) dmekki hamilelgmz ck benzio bnmde dort bes gündür sivilcelenmem oluo 😂
Damlaaaa123 Burcuoztrkk bende 12 +3 haftalık hamileyim ama dedigin gibi hala bir belirtim yok canım 😂 güzel bir şey bence midem bulanmıyor bir yerim ağrımıyor daha yeni yeni kendimi yorumca kalça kemigim ağrıyor iştahsızlık var o kadar
BuesraYildiz Burcuoztrkk bende öylyedim ve haylada kipirdamalarini hissetnesem hamile oldumu anlamicam 23+3 olduk biz
Nurayocal Burcuoztrkk canim aynen ! Bugun 9. Haftaya girdik bir kasiklarim agridi 5.haftada. Bir de uykuluyum bazen. Onun harici cok sukur.. diyorum hamile degil miyim neee 🙈
Nurayocal Peony ben de ben 9 haftaya girdim hala doktora gorunemedim. Ilk randevum persembe ve ben 9+5 olacagim😳 insallah her sey yolundadir 🙏