Burcuoztrkk Hiç belirtisi olmayan şanslı varmı benım gibi acaba ilerdemi baslıcak anlamadım sadece gögüslerim hassas sizin nasıl konusalım :))
istanbulluanne Burcuoztrkk Bende o sanslilardanm canm 5.aydayim hala maslah 😀 göbeğimde yok hamile olduğumda belli olmuyor,hic kusmadm midem bulanmadi. Bende şükret 😊
Muhammedamine Burcuoztrkk benim 10. Haftada başladı 16 yım devam ediyor kiminn geç başlıyor daha küçük bebek belkş olur
Peony Şanslı mı oluyoruz yani? 😂Ben 7+6 yım bugün ama hiçbir şeyim yok ya. Yarın doktor randevum var ve çok korkuyorum belirtim olmadığı için 🙄😱
Burcuoztrkk Peony ben gecen hafta kalp atışını duydum ya gönlüm rahat böyle olabiliyormuş belirtisiz bi yandan da küçük daha sonucta inşallah ilerde de olmazzz 😅☺️
Nurayocal Peony ben de ben 9 haftaya girdim hala doktora gorunemedim. Ilk randevum persembe ve ben 9+5 olacagim😳 insallah her sey yolundadir 🙏
silakabadayi Bende 10. Haftamdayım cnm ilk baslarda bi göğüs ağrısı cektim onjn haricinde hiç bir belirti yasamadım ☺️
Glstn silakabadayi Merhaba benim de en başta göğüs ağrısı çok fazla oldu.Bir de bel ağrısı. Göğüs hassasiyetim hala devam ediyor. Onun dışında hamd olsun rahatım.15 haftalık olduk😊
HamzaEcemSaran 14.haftada başladı benimde 20 ye kadar sabahları sabit kusma 🤦♀️ Sonra bir anda kesildi ne bulantı ne kusma şuan hiç hamile gibi değilim 🙄 Tek hissettiğim akşamları kıpır kıpır göbeğim şekil değiştiriyo inanılmaz bi his biran önce yaşamanızı dilerim 🙏
Pinarrr31 SemihDamlaDalan hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım.ben de cinsiyet öğrenemedim henüz beklemedeyim 15 hafta olduk bakalım
silakabadayi Glstn benim de birşeyim yok ama gün içinde bel ve sırt ağrılarım çok oluyor çalıştıgım için akşam yatacak yer bulamıyorum 🤣