Ayaz_Kuzum Öncelikle herkese hayırlı kandiller☺️🌸 Nasılsınız, nasıl geçiyor günleriniz? Kaç haftalık oldunuz güzel annişler?💕☺️ Biz 8+6🍇 olduk bugün, zaman çok çabuk geçiyor😳 şaka gibi bu haftada bitti, yarın 9. haftamıza gircez inşaAllah🤲🏻♥️😌
Busra2013 Ayaz_Kuzum hayırlı kandıler herkese❤️🧿bende 19+5 oldum kızım olacak ınsallah❤️4 gundur hareketlerını hıssedıyorum gunde 2.3 defa olsads hıssedıyorum benı mutlu edıyor göbüşüm hala yok😂yarın kontrol gunum ınsallah kılosuds boyuda haftasına gore ıyıdır❤️
Civcivinannesiii Ayaz_Kuzum hayirli kandiller 🤩cok sukur iyi gidiyo haftamiz ayni 🥰🥰 cmt gunu kontrolumuz var insallah hersey yolundadir saglikla kavusalim evlatlarimiza🤲🤲🥰🥰💜💙💙💜
Deletedmom93428 Ayaz_Kuzum ah bir zamanlar bende haftamı yazıyordum şimdi oğlumun gazıyla uğraşıyorum😂🥰
Ayaz_Kuzum Busra2013 MaşaAllah canım🥰 ay ne güzel umarım bize de birgün o hisleri tatmak nasip olur😌🙏🏻 İnşaAllah kontrolünüz çok güzel geçer, ve her şey yolundadır♥️☺️
Ayaz_Kuzum Civcivinannesiii çok şükür canım😌🙏🏻 Ya evet aynıydık🥰 sağlıkla gelsin bütün kuzular inşaAllah😍 umarım sizin de kontrolünüz çok güzel geçer🌸💕
Ayaz_Kuzum hayat6363 aynıyız nerdeyse🥰 benim de ilk gebeliğim🤰🏻 Şimdilik her şey çok güzel gidiyor şükür😌 daha göremedim ama yakında bi dr kontrolü yaparız İnşaAllah🤲🏻🥰 senin nsl geçiyor canım?
Ayaz_Kuzum Busra2013 ah en içten Amin bu mübarek günde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşaAllah🥺🤲🏻♥️
Ayaz_Kuzum Sinem_simay MaşaAllah bişiy kalmamiş sizin de😍🥰 nasıl geçiyor son haftalarınız, zorlanıyor musunuz?
Sinem_simay Ayaz_Kuzum Amin sagol canim. Valla 2 hafta önce erken doğum riski var dedi doktor dinlen dedi uzanıyorum öyle ağrım sızım hicbiseyim yok.sadece pek hareketli bazende rahmime baskı yapiyo bunun dışında bisey yok. Allah herkese kucağına almayi nasip etsin inşallah 🌺🙇♀️🙇♀️
Happybsrn Ayaz_Kuzum hayırlı kandiller 🎊 Yarın 16+0 oluyorum inşallah ,hala iştahsızlık, arada bulantılar oluyo , inşallah çabuk geçer günler kucağımıza alırız 🤗🌺
Ayaz_Kuzum Happybsrn Amin İnşaAllah canım sağlıkla gelsin bebişler☺️🤲🏻 Umarım bulantı ve iştahsizliğiniz en kısa zamanda geçer☺️
Eslemkusun_annesi Hayırlı kandiller kızlar 3 haftalık olduk🥦 🤭🤰 Yarın kontrolumuz var çok heyecanlıyım en son 23 haftalikken görmüştüm kızımı doktoruma randevu bulmak biraz zor o yüzden bu kadar ara vermek zorunda kaldık kilosunu falan çok merak ediyorum bizimle aynı haftalarda olup KİLO boy bilgisi verebilecek olan varmı 🤭🤭😅
Ayaz_Kuzum Eslemkusun_annesi MaşaAllah ☺️ Umarım kilosuda boyuda herşeyi normaldir♥️ Güzel haberler almanız dileğiyle🤲🏻🥰
Ayaz_Kuzum Sinem_simay öylemi🥺dikkat et çok kendine canım♥️ Allah yardımcın olsun İnşaAllah, umarım bebişin vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelir🤲🏻🥰
Gzmduru İlk zamnlar çok cabuk geçiyor bende anlamamıştım ama son zamnlarda sanki zamn duruyor yarin 32haftlık olucaz zamn bna hiç geçmiyo🙄