Emine9335 Merhabalar, Geçen ay klomen ve ovitirel kullanmıstim. Ama maalesef olmadı. Bugün adetimin ucuncu günü ve femaraya başlattı doktorum beni. Ayrıca pkosum ve insülin direncimde epey yüksek benim gibi olan var mı?🌸 Ya da bugünlerde femaraya başlayan?
Zeyna27 Emine9335 bugün başlamadım ama 13. Gündeyim çatlatma iğnesi sonrası canım femera tek bir yumurta ama sağlıklı yumurta geliştiriyor tabi en kötü ihtimalle ben de klomen çok çok yumurta geliştirdi gebelik olmadı femera 2 tane biri küçüktü ama diğeri ideal boydaydı 10. ve 11.günler negatif görünce test tekrar yapmadım adetimi bekliyorum bakalım
Meryemtrksoy Emine9335 ben hamile kalana kadar çok uzun süre kullandım klomen femara bi kaç bişey daha benimde insülin direncim yüksekti matofin diye bi ilaç da kullandım aynı zamanda size de o şekilde direnci düşürcek bi ilaç vermedi mi ? Oda etken diye biliyorum çünkü pcos bende de vardı zayıflayınca 5 senedir hamile kalamayan ben kaldım Allah’ın hikmeti tabiki ama bişeyler de vesile oluyor kaldı ki bende vitamin eksikliği troid insülin direnci pcos hepsi vardı
Mayacm Emine9335 bndede pko var kendım adet olamıcak sekılde 1.5 sene olmayınca dr gttım sadece klomen verdı 2.ayda hamıle kaldm kafanıza cok takmamaya calısın kızlar senın ıcın soylemesı kolay demeyın 1.5 sene ugrastım en ıyı ben anlarım ama dusunmıcem dedıgım ay hamıle oldugumu ogrendım ınsallah gonlunuze gore olur hersey ☺️
cgnduru Ben 1 kere kullandım ama olmadı. 2. Ay yumurtaliklarim buyumedi tabi oda şüpheli doktor hiçbir şeyden anlamıyor.. 3. Ay corona zature oldum ondan gitmedim yarin benimde regl 2. Günü gidecegim ama femera bana iyi gelmiyor goguslerde agri vajinal kuruluk vs yapıyor bakalım doktora soyleyecegim… inşallah senin olur bu Ay:)
Emine9335 cgnduru Bende klomen kullandım ama o da değişik geldi bana sanki hamileymisim gibi ya da adet olcakmisim gibi belirtiler verdi ne hamileydim ne de adetim çok yakın oldu belirtiler geçti adet oldum :) umarım bu ay isteyen herkes için hayırlısı olur🌸🙏
Belirlenmedi Emine9335 isterseniz instgram hesabından sayfayı bir göz atmanızı tavsiye ederim şifa olur inşallah ❤️
Emine9335 Meryemtrksoy Evet insülin direnci için aslında şeker ilacı ama insülin direncimde de kullaniliyo benim 22-23 insülinim
Meryemtrksoy Emine9335 ooo yüksekmiş benimde biraz yüksekti ama çabuk düşüyor biraz yediğine içtiğine de dikkat edersen canım benim bide çok kafana takma gerçekten bak ben 5 sene o doktor senin bu doktor benim gezdim insana ne deseler olmuyor bazen taktı mı takıyor ama gel gör ki sen ne zaman aklından çıkıyor tamamen bi bakmışsın dünyanın en güzel süprizi öyle 1 sene 2 sene çok dert edilcek şey değil 15-20 senedir uğraşanlar var rabbim o kadar aratmasın inşallah hiç kimseye 😘❤️
Emine9335 Meryemtrksoy Aslinda yeni evliyim 5 ay oldu ama bu işin içindeyim tıbbi sekreterim bide kadın doğumcuda çalışıyorum ama tüp bebek hastalarını gördükçe stres yaptım dahada her gelen hasta vakit kaybetme dediği içinde hemen basladim