muge1661 Kızlar, gebelik testim silik çıktı çamur gibi kahverengi akıntı geliyor sanmıyorum yerleşme olduğunu adet olucam ama yinede bi umut sizden de dinlemek istiyorum.. Yerleşme adetten öncemi olur? Kaç gün sürdü? Ağrı sızı herhangi bişey var mıydı?
umutluanneadayi muge1661 Bilmiyorum ama inşallah hamişsindir kandil bugün inşallah Rabbim gönlüne göre vermiştir canm🤲🏻
HazelDerin muge1661 ben yaşadım adeta 10 gün kala mı 7 gün kala mı ne açık pembe bı kan az bi şekilde sonra kahverengi akıntı hepsi bir günde oldu bitti az az çok öyle günlük ped taktım zaten hamile oldumu da ordan anladım erken test yaptım adete 5 gün kala silik çizgi çıktı
elfmoom muge1661 benim adetimden 2 - 3 gün önce oldu, kahverengi telve gibi arada pembeleşti bir kaç gün sürdü ve çok ağrılıydı önlem amaçlı doktorum progestan başlamıştı
Bebegimveben0811- muge1661 ya kahverengi ya pembe oluyor 3 gün falan sürdüğü oluyor genelde zaten çoğu ağrısız olur ama ilk zamanlar vücut da adet olackamis gibi davranıyor 2 gebelikte de yaşadım ilkinde anlamadim yerleşme kanaması olduğunu geç kaldım ama 2.de hemen anladım ve önlemlerimi aldim.
muge1661 umutluanneadayi ah canım inşallah hayırlı kandiller 🤲🏻 Ama sanmıyorum canım ben silik çizgi görüp arkasından hemen adet oluyorum vücudum dalga geçiyo benimle😬
muge1661 elfmoom sizin anlattığınız benim durumuma benziyor aşırı ağrım yok ama regli olcakmış gibi his var, dün akşamdan beri çamur gibi kahverengi bişeyler geliyor sanki bunun sonu adet gibi… çok saolun cevabınız için ❤️🤲🏻
esmanurky Bebegimveben0811- canım benimde adetten 3 gün önce yani dün kahverengi leke geldi bende korktum ne gibi önlem aldın doktoruma da söylemedim
muge1661 Bebegimveben0811- canım benim önlemimde işte ecopirin içmek kan pıhtılaşması var bende hemen başladım ama sanırım başka problem var bende belkide progrstron hormonumda sıkıntı var 3 aydır üst üste kimyasal gebelik geçiriyorum. Doktora gideceğim bu hafta bakalım. Çok saol cevabın için 🤲🏻❤️
Beyazguvercin2 muge1661 yerleşme kanamasını iki defa yaşadım kuzum hafif kahverengi lekemsi şekilde oluyor ben de ilk adet oldum sandım ondan sonra bir leke gelmedi adetime yaklaşık 1 hafta kalasıca gelmişti hatta adet oldum sandım ondan sonra leke filan gelmeyince çubuk alıp test yaptım sonuç pozitif çıktı kasık ağrısı çektim ben en çok hala da çekiyorum ara ara bazen çok küçük bir lekelenme geliyor yerleşirken
muge1661 Beyazguvercin2 anladım canım benim küçük lekelenme değil baya çamur gibi kahvemsi geliyor sonu adete döncek gibi, çok teşekkür ederim cevabın için 🤲🏻❤️
esmanurky muge1661 canım adetten 3 gün önce kahve leke geldi bende bilemedim yerleşme kanaması mı değil mi bende yarım sabahtan kan vereceğim insallah seninde hamişsindir mübarek gün dualarım seninle 🤲🤲🤲🤲🤲🥰😍
muge1661 Beyazguvercin2 yok yani pedi doldurcak kadar değil ama ben dakika başı tuvalete gidip peçeteye siliyorum bakıyorum öyle yaptıkça bulaşıyor, daha adet gibi iç çamaşırıma bulaşmadı
Beyazguvercin2 muge1661 kuzum belki rahmin dardır o yüzden fazla geliyordur olabilirmiş böyle durumlar kuzenim bebeğine hamile kaldıktan sonra bile adet görmüş anlamamış bile düşün bi aile hekimine gebelik testi için git istersen
Mmediha muge1661 benim adetimden 3 gün önce telve şeklinde az az gelmişti. Bunu ancak siz anlayabilirsiniz her zamanki adetlerinizle kıyaslayarak. Benim akşam başladı ertesi güne de bu şekilde devam edince hemen hamile olduğumu anladım çünkü adetim böyle olmamıştı hiç
muge1661 Mmediha yani telveden kastınız koyu kahve ve hafif içinde noktacıklar var gibi mi? Aslında her adet öncesinde böyle bişey yaşamam direkt kanamam başlar pembe gelir kırmızıya döner bu hala çamur gibi geliyor. Genç kızlığımda adetim böyle başlardı benim sonra değişti. Acaba yine o yıllara mı döndüm😁 yani sanmıyorum ama bi umut işte inşallah yerleşmedir🤲🏻
ilkgozagrimhavinim muge1661 ben yaşadım. Adetim 2 gün gecikti test yaptım silik pozitifi gördüm. Kan verdim 123 çıktı beta. Ertesi gün önce açık pembe sonra kahverengiye dönen (koyu kahve) lekelenmem oldu. Hafif hafif çamaşıra bulaşan bi leke. 3 4 gün sürdü. Doktorum yerleşme kanaması dedi. Ağrım sızım yoktu sadece adet olacakmışım gibi ağrım sürdü biraz. Şimdi 35 haftalık olduk😇
muge1661 ilkgozagrimhavinim yaa çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin tez zamanda 🤲🏻💙 benim ilk gebeliğimde hiç olmadı böyle bişey, şimdi böyle çamur gibi gelince acaba mı diyorum adetime 3 gün var. Belkide adet olacağım da bi umut işte :) teşekkür ederiö cevabınız için🤲🏻