MelekAlyaM ay canım şöyle söylim bence korkudan suan sütüm yok o kdar doğumdan korkuyordum yani.. ama asla öyle değilmiş insanların korkutması dedim sadece. İlk iğneyi asla hissetmedim bana sonranı takıcam dedi doktor korkma dedi aaa dedim uyuşmadım falan taktım uyuştun bak anlamadın dedi 😂 tamam dedim rahatladım sonra bana ee Eda naber nasılsn falan filan muhabbet derken ben hala midem bulanacak mı acıyacaktı çekişme hani diyodum doktor güldü kızına bak dedi 😂 eee dedim asla olmadı bişey her zaman insanları dinleme herkes farklı dedi öyleymiş. Hatta tamam bebeği gördüm sakinleştirici yapın dikişleri çekişmeleri hissetmim dedim doktorum tamam dedi güldü baktım bitti ee dedim ben uyumadım sarhoş gibi olmadım 😂 doktorum gerek yoktu hiç bşy hissetmeyecektin zaten dedi hissetmedim ameliyattan cıkarken inanamadım bittimi yani diye diye çıktım 😂 odaya gittim bu seferde bastıracaklar mı karnıma nasıl yürüyeceğim diye korkuyorum yani düşün tabi sütüm olmaz sen bi otur bebeğine sevin dimi yaşayamadım kendine yapma bunu asla vallahi tadını çıkar 🙂 sonra geldiler odaya kum torbası koydular anlamadım bile ztn hatta siz bastırmayın ben napıcam söyleyin ben kendim hallederim dedim tamam dediler gösterdi anlattı ben kendim ara ara karnıma bastırdım kan aktıkça sanki regli ağrısı gibi oluyordu kan akınca rahatlıyordum zaten fark ediyorsun. Sonra ilk yürüme de yine bi yarım saat beklettim hemşireyi oturarak napcam bayılır mıyım başım dönecek falan organlarım düşecek gibi saçmalıklar dedim herkes bana güldü 😂 aşırı korkuyosun dediler sonra Dua ettim bismillah dedim kıza tutundum bi anda kalktım ve hiç bişey hissetmedim ee dedim bu mu 😂 kız adım atarsan tamamdır dedi attım tek hissettiğim adım atınca o lazerle yapılıyor ya yanma oluyor acı değil böyle sızlama yanma gibi bi his göbeğimi tuttum yürüdüm kız tamam artık deyince yok bnce yürüyelim diyodum 😂 sadece kalkıp otururken zorlanıyorsun ama yürüyünce geçiyor inanki ama asla öldüm bittim değil Dua et bol bol tadını çıkar suan ağrıları korkuları geçtim sütüm gelsin diye düşünüyorum bşyler yapıyorum bebeğinin tadını çıkar kuzum uzun oldu inşallah okursun rahatlarsın