Mervebyr Bende Kayra istıyodum ama eşim saldım çayra mevlam Kayra dıye dalga gecınce soğudum isimden 😂
serapsenell Mervebyr hahahah yaaa ama çok zor bir dalga geçiş akla gelmez bile koyun bence 😃😃 peki ne düşündünüz başka isim
2melekannesi_ serapsenell kızda da duydum erkekte de duydum. Kızım için istiyordum ama eşim sevmedi oğlum olursa ilerde ona da koymak istiyorum yani kısacası bayaa sevdiğim bir isim 😅🙈 öneri olarak da Emir Kayra olabilir, Ali Kayra, Efe Kayra aklıma gelenler🌸
busra_2332 Kıza da erkeğede kullanılıyor ama bence de erkeğe daha yakışıyor gibi 😍 Bende oğluma Kayra koymayı düşünüyorum. Eşim Hamza istiyor pek uyumlu olmadı ikisi ama Hamza Kayra olacak sanırım 😀🦋
ggkca serapsenell ben bi ara eşime önerdim kızımız için oda erkek ismi dedi, aslında unisex bi isim. Ama erkeklerde daha çok kullanılıyor galiba
Aylin_16 serapsenell kayra ismini yazan her anneye yazıyorum kişisel tercihiniz tabiki size kalmış ama ben de bu ismi çok beğenmiştim araştırdığımda mitolojik bir tanrı ismi olduğunu gördüm ve dinen caiz olmuyot buyüzden Allah korusun şirke bile girebilir çünkü benden söylemesi canım yine siz bilirsiniz