Aysekrblt58 Arkadaslar acil yardım eder misiniz 20 haftalık hamıleyım 18 den beri pıt pıt hareketler hissediyordum 3 gündür hissetmiyorum çıkolata felanda yedım hareket yok acaba hastaneye gitsem mi yada bu durum normal mi lütfen tecrübelerinizi paylasırmısınız
Dilekcnkn Aysekrblt58 Canım bence bir git istersen hani normal düzensiz hissetmen ama 3 gün boyunca bir kıpırtı bile hissetmediysen git ne olur ne olmaz .
2melekannesi_ Aysekrblt58 o haftalarda düzensiz olur zaten çok endişelenmeyin bazı günler çok hareketli olur bazı günler sakin olur
SayeMom Aysekrblt58 canım ya çok normal gün boyu hareket etmesede oluyor 25 e kadar böyle devam eder ben şuan 22 haftalığım 2 hafta öncesinde sabah 10-11 e kadar hareket ve sonra diğer sabahaa kadar hareket etmezdi sen düşün günün büyük bölümünü uyuyarak gecıyorlar
Bebek9 Canım bende 20 haftalığım. Benim karnım hep pıt pıt ediyo ama dümdüz yatıp tatlı yiyince karnımın sağına soluna dokununca . Hemen harekete geciyo. Sende bi dene istersen. Birde bebişler gündüz uyur geceleri uyumazlarmış belkide uyuyordur
2-prensesannesiii Aysekrblt58 Bu hareket konusunda lütfen kimseyi dinlemeyin eğer 3 gündür hiç hissetmediyseniz acile bir gidin baksınlar . Ben 27 haftalık oldum 17 den beri çok net hissediyorum hareket etmediği bir gün yok ve dedikleri gibi duzensiz olmadı her zman hareket etti.
Nsabcak Aysekrblt58 24+6 dayım bu hafta çok az hissettim hatta bazı günler hiç hissetmedim diyebilirim 2 gün önce doktordaydım ve gayet sağlıklıydı kalp atışı kilosu falan iydi çok şükür. Korkma 27 den sonra düzene giriyormuş öyle dediler doktorumda zamanla daha çok hissedeceksin dedi hafta olarak söylemedi ama😂
Bediis Aysekrblt58 çok normal o haftalarda düzenli olmaz canim birgün hissedersin birgün sanki hiç bişey yok öyle olunca bende çok endişelenmiyordum sonra burdaki yorumları okuyup rahatliyordum 2 gün sonra bir bakıyordum hareketleniyorfu şimdi 35 hastalığım şimdi hissetmeden giderim hemen doktora ama
Deryaiso Aysekrblt58 korkmayın lütfen bende 20. Haftada 4 gün hissetmedim sağlık ocağına gittim kalp atışlarını nabzını dinledim gayette güzel di hemşirem bile söyledi annesi uyuyor diye 21. Haftamdayım bir kaç gün gece 2 den önce hiç hareket etmedi oldu