mervegemen- 1Nermin ben ikisi de aldim. Çünkü o yaranın acisi cok zormus. Bebege de zor anneye de elimden geleni yapacağım olmasın die. Ama kapaktan memnuniyet çok.
Karadenizli_ 1Nermin yengem gümüş kapak kullandı. çok memnun kaldı hiç bi şekilde yara acı sızlama olmadı. doğumdan 1 ay önce başladı. allah nasip ederse bende almak istiyorum
Suicmeyiunutma 1Nermin Okuduğum kadarıyla her ikisi de. Hatta ve hatta gümüş kapak, krem ve göğüs kalkanı🤭 ben gümüş kapak kullanımına başladım günde 2 -3 saat. Göğüslerimi yumuşacık yapıyor. Ayrıca kremde kullanıyorum. 🥰
annesi_ve_kuzusu34 Bende beklemede kalayım. Ama komşumun eltisi doğum yaptı.Gümüş kapak ve kalkan kullanmış hiç yara olmamış göğüsleri maşallah.Birde bir yerde okudum tahinin üzerinde kalan yağı sürüncede yara olmuyormuş doğruluk payı ne bilemiyorum tabi :)
marbling10 annesi_ve_kuzusu34 tahin yağını arkadaşım da önerdi. Ben de deneyeceğim inşallah. Hem doğal olduğu için bebeğe kalıntı kalır mı riski de yok
sivlimglsh Tahin üstünde ki yağ da etkili hakiki zeytinyağı da etkili oluyormuş yararlar için umarım hiçbirimizin yarası olmaz. Bende hem gümüş kapak hem lansinoh krem alacağım inşallah
Nymphadoraa 1Nermin ikisi de 🤗 ilk başlarda uçları yara olmuştu garmastan kullandım çok iyi geldi. Gümüş kapak da nemli tutuyor kurumasını önlüyor. Bir de uçların kıyafete değmesine de engel oluyor. Değince çok acıyordu benim 😐
Karadenizli_ Minigim24 direk göğüs uçlarına koyuyorsun. evde olduğu saatlerde yapıyordu çalışıyordu. yumuşak tutuyor. doğumdan 1 ay önce başladım demişti yengem.
Shnern Ben lansinoh kullandım hiç yara vs olmadı şimdi yine aldım gerçi sadece 3 ay göğüsler boş kldi hamile kld geri