Eceumdurmaz Kızlar suyum bitti tansiyonum yüksek yarın sezeryan olucam bu haftada doğum yapan var mı 👍
Cansu4401 Çok geçmiş olsun canım Eceumdurmaz geçmiş olsun canım hiç bı sknti olmaz Allah’ın izniyle korkma dualarım seninle 🥰
Pastaneusuluislakkek Eceumdurmaz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Korkmayın, bebeklerimiz çok güçlü ve artık neredeyse doğmaya hazırlar🙏🏻
2anneoluyorum Eceumdurmaz Allah yardımcın olsun canım benim dualarımız seninle sağ sağlık kucağına alırsın inşallah 🥰
Tugce-ylds Eceumdurmaz canım Rabbim sağ sağlim kavuştursun seni yavruna İnşAllah 36 haftaya gelmiş korkma hiç kilosu ne kadar oldu 😍
Eceumdurmaz Tugce-ylds ya amin inş bu Kandil gününde dualarnzı eksk etmeyin sizler duamdsnz anne adayı olarak 2600 2500 civarı
Eceumdurmaz Pastaneusuluislakkek amin inş kavuşmak çok güzel ama erken olunca ya küvez olursa diye düşünüyor insan
Tugce-ylds Eceumdurmaz dualarım seninle canım hiç korkma kilosuda gayet iyi 😍 Rabbim kucağına almayı nasip etsin bir nefeste 🤲🏻😍
jldpmk34 Eceumdurmaz benim bebeğim 38+3 de 2650 Gr doğdu kuvoze de girmedi, yani girdi de doğum ağırlığı nedeniyle değil, enfeksiyondan girmişti kilosu iyi merak etme
Sbdbdbsh Eceumdurmaz korkma canım kilosu çok olup 40 haftada doğanlar bile bazen Kuveze giriyor önemli olan solunumunda falan sıkıntı olmaması bebiste büyük artık korkma ❤️🥰😘
Ebruskahh Ben 33+2 de doğum yaptım 10 gün geçti ciğer geliştirici vurun bugün bence solunum sıkıntısı çekmez en azından
SerpilEsra Ebruskahh bebeginiz kuvezden ciktimi kac kilo sogdu bende 34 haftamda yaptm halen kuvezde bebegm
Mervemrym Ebruskahh kaç kilo doğdu bebeğiniz ? kaç doz ciğer geliştirici yapılmıştı birde küvezde kaldı mı
Ebru07 Böyle güzel bir günde dualarımız seninle canım benim moralini yüksek tut hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle 🙏 bizi haberdar et
Dygrd Eceumdurmaz tam 36 da oldum 2.gebeliği sezeryan sakin ol bebek sağlıklıysa bir sorun olmaz Allahın izniyle 🙏 2700 doğdu 100 gr doğum sisi indi 2.600 olarak saglikla aldım kucağıma 🙏
mzeak7 Ciğer geliştirici vurulduysa inşallah bi sıkıntı olmaz.ben 36 nın ilk gününde sezeryan doğum yaptım suyum bittiğinden. 2.750 kiloyla bi sıkıntı olmadı.korkmayın bi sıkıntı olmuyor