Rumeysa3652 Kızlar daha önce a101 den mama sandalyesi alan oldumu kalitesi vs nasıl acaba 21 ekimde 70 liraya geliyo güzelse alıp kenara koymak istiyorum ama kararsızım kalite konusunda iş görürmü sizce
SncrMerve Rumeysa3652 ben aldım 2 sene önce aynısını 50 liraydı o zaman . Ama çok memnunum kızım 2 senedir kullanıyor şimdide nasip olursa kardeşi kullanacak sağlam yani bişey olmadı. Arkadaşım 800 liraya konforlu olanlardan aldı ama bence gerek yok bunu al için bir minder koy tamamdır
sessiz_oyuncu Rumeysa3652 bende aldım 3 sene önce 45 tl idi. Kullandık uzun süre gayette sağlam. Şimdi ikinci bebişim kullanır diye saklıyorum.
Dilekcnkn Rumeysa3652 Valla ben gittim benetonun aldım minderi falan var diye keşke gidip onlardan alsaydım çocuğum oturdu ama fazla değil boşa para verdim
Dygrd Rumeysa3652 bence iyi kaliteli 4 yil once aldim hala duruyor 3.bebegim kullancak nasipse doğunca 🙏
Rabia4650 Daha hafif daha kullanışlı bence bzm halamizda indirimdeyken Pilsan almış 35 TL ye yeterli diye düşünüyorum 😊
teletabi Rumeysa3652 ben aldım canım oğlum 5 aylıkken şuan 14 aylık hala kullanıyor. Gayet kaliteli hiç biyerine bişey olmadı kullanışlı elim ayağım olmuştu resmen.
Rumeysa3652 Çok teşekkür ederim hepinize o zaman bende gelir gelmez alıcam fiyatı uygun zaten içine bi minderinden alsam yeterli☺️