evlatkokusu0806 Susambebis 19 olmak üzereyim inşallah hissetmedim doktor Kasım ortası hissedersin dediği için biraz rahatım
Mlkbrn glsm_kr8383 oo maşallah canım hemen hissetmişsinşz bende bugün 17.haftaya girdim inşallah bu hafta hissederim çok merak ediyorum nasıl bir şey diye
Orsta Susambebis 19 haftaligiz , ikinci gebeligim, iki haftadir net hissediyorum, ozellikle bu hafta elimle dokunca bile hareket ediyosa hissediyorum. Bu hayattaki en guzel seylerden biri galiba❣️
Deletedmom_33 Susambebis 21+3′uz. İlk hamileliğim. 17+3 gibi titreşim hissetmeye başladım. 18+3 gibi ilk hissettim tırtıl geziyor gibi idi. 18+5 de yılan gibi bişi kaydı bir anda. O zamandan beri maşallahı var. 2 gün önce detaylı da yerinde hiç durmadı doktor şekilden şekile soktu beni 🤣
Mlkbrn Deletedmom_33 canım ya ilk nasıl hissettin ki bende bugün 17 haftalık olduk hissetmeyi çok istyorum ama nasıl bir his nasıl bir şey olacak hiç blmyorum belki hareket ediyorda ben mi fark edemiyorum
glsm_kr8383 Mlkbrn İnşallah canım çok güzel bi his ama o zamanlar küçük tekmeler hissetmiştim sen hele 20.haftayı geç uyuyamıyorum 🤣
Deletedmom_33 Mlkbrn Bende hissetmem diyordum canım da 17+3 gibi göbek deliği altinda titreşim oluyordu böyle 3-5 saniye. 18+2-3 gibi bir akşam TV izlerken sol tarafımda tırtıl koymuşlar sanki bişey değdi hafifçe geçti oda 5 sn filan. Sonrasında kayma hissi çok belirgindi zaten. Kimisinde ilk pıt pıt vuruyormus kalp atışı gibi. Benim oğlan fazla sinirli direk pat diye geçiyor şimdi böyleyse 30 ve sonrasını düşünemiyorum 🤣
Mlkbrn Deletedmom_33 bende de ara ara gdıkılanma gibi bir şey oluyor ama kısa süreli oluyor kısa süreli olunca hemen geçince de ben de pek dikkat edemiyorum